Borriana tindrà el seu primer Faller Major, Vicente Llàcer García

Després del nomenament com a Fallers Majors a Catarroja i Port de Sagunt, la Falla Barri d’Onda de Borriana es converteix en la tercera a nomenar un home com a màxim representant de les festes

Borriana tindrà el seu primer Faller Major, Vicente Llàcer García
03/08/2021 -

Les Falles de Borriana comptaran amb el primer Faller Major de la seua història. Serà Vicente Llàcer García qui represente les falles de la localitat castellonenca durant 2021-2022.

Així ho ha publicat la Falla Barri d’Onda en el seu compte de Facebook, on ha expressat que “pas a pas i a poc a poc, anem cap a unes falles més inclusives i de les quals tots podem gaudir de les mateixes oportunitats“.

Estem molt orgullosos d’haver pres aquesta decisió“, han explicat en la xarxa social.

Després del nomenament com a Faller Major a Eric Lozano a Catarroja i Víctor Belinchón en Port de Sagunt, Llácer es converteix en el tercer nomenament de Faller Major en unes festes que tracten de trencar amb els estereotips i donar l’oportunitat a tots de poder representar a les seues falles.

Una de les presidentes de la Comissió de la Falla Barri d’Onda de Borriana, Berta Hernández, ha explicat que “era una idea que nosaltres teníem des de fa un parell d’anys, però en passar tot el de la covid es va quedar molt estancat, per això, en veure que ara ja es podia fer, en teoria, si no es compliquen més les coses, doncs vam plantejar a Vicente com a màxim representant de la nostra Falla”.

Al parèixer, era una sorpresa que li volien fer a Vicente, ja que “ell tenia molta il·lusió en ser el màxim representant”.

Hernández ha valorat que, des de la Comissió Fallera, esperen que les festes puguen ser “el més normal possible”, ja que les de 2021 seran de les més “estranyes”. “En totes les mesures, intentarem fer tots els actes que es puguen”, ha conclòs.

Per la seua part Vicente Llàcer hi ha expressat estar “molt content i feliç, encara que també nerviós”. “Mai m’esperava que poguera aplegar el moment d’arribar a aquest càrrec tan important, encara que jo ja feia anys que portava parlant amb els presidents sobre el tema. L’important és lluitar i al final ho hem aconseguit”, ha continuat.

“Del que més orgullós estic és de l’acollida tan bona que ha tingut aquesta notícia, tant a la meua comissió, a la meua família, i a moltes altres persones del món faller“, ha explicat Llàcer.

A més, hi ha confessat tindre “moltíssimes ganes de poder començar a conéixer als representants de les altres 18 comissions falleres. Per al moment em pense que sols hi ha dues falles que tenen càrrecs triats, encara hem d’esperar un poc”.

No obstant això, hi ha confessat ser sanitari “i soc molt conscient de tot el que està passant amb la Sanitat i per descomptat que la salut és el primer. Esperem que d’ací a falles, tant les d’octubre de 2021, com les de març de 2022, les coses milloren molt i es puga celebrar amb la màxima normalitat possible”.

“D’aquest any espere poder gaudir d’unes falles increïbles, poder gaudir de la meua comissió com a família fallera, i viure al màxim tots i cadascun dels actes que hi poden haver, de segur que seran unes falles especials, tot i que cap a la gran possibilitat que no siguen les falles que tots coneixem per culpa de la pandèmia que hi estem vivint”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari