Castelló destinarà 900, 600 i 400 euros a les millors fotos que projecten la riquesa ambiental de la Marjaleria

Transició Ecològica anima a posar en valor l’espai natural amb el concurs de fotografia digital Marjaleria Viva

Castelló destinarà 900, 600 i 400 euros a les millors fotos que projecten la riquesa ambiental de la Marjaleria
04/08/2023 -

A mig camí entre el món terrestre i el marí es troba la Marjaleria de Castelló. Es tracta d’un dels espais de més riquesa ambiental del terme municipal. La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló anima a projectar els valors ecosistèmics del lloc a través del concurs de fotografia digital Marjaleria Viva. Les tres millors fotografies rebran 900, 600 i 400 euros respectivament. A més, hi ha altres dues categories: a la millor imatge juvenil i a la millor difusió en xarxes socials. Les persones interessades a participar poden informar-se de les bases per a realitzar la sol·licitud en el web castello.es, en la secció de Medi Ambient, o a través del correu transicioecologica@castello.es.

“La Marjaleria és un dels espais emblemàtics de Castelló, que alberga una important biodiversitat. Enguany volem destacar el seu paisatge amb el concurs de fotografia digital Marjaleria Viva”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Els participants poden presentar les seues propostes fins al 15 de setembre. Un jurat format per representants de l’Ajuntament, Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat triarà primer 12 fotografies que rebran una caixa de productes locals valorada en 70 euros i formaran part de l’exposició Marjaleria Viva. Posteriorment, d’aquestes 12 es triaran les millors de les cinc categories: Primer premi: 900 euros. Segon: 600 euros. Tercer: 400 euros. Premi especial al millor fotògraf/a juvenil, amb un lot de material fotogràfic valorat en 500 euros. Premi especial “Difusió en les xarxes socials”, de 400 euros.

Per al cas del premi de difusió en xarxes, la imatge es difondrà en Instagram amb l’etiqueta #MarjaleriaViva i guanyarà la que més “m’agrada” obtinga.

La Regidoria de Transició Ecològica va subratllar en l’edició de 2021 les activitats agroalimentàries i va rebre més de 300 imatges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari