Castelló, escenari dels millors espectacles amb la V Nit del Circ Valencià

Castelló, escenari dels millors espectacles amb la V Nit del Circ Valencià
17/11/2021 -

Castelló es converteix aquest dissabte en la capital del circ valencià acollint la V Nit del Circ Valencià. Es tracta d’un encontre amb el qual la Regidoria de Cultura, que dirigeix la regidora Verònica Ruiz, col·labora amb l’IVC i l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana (APCCV) per a portar un espectacle de circ al carrer i al Teatre Principal amb l’objectiu de convertir el sector del circ en referent dins de les arts escèniques.

Segons la regidora, Verònica Ruiz, “el circ esdevé una eina cultural imprescindible per transformar les realitats que ens envolten i per a Castelló és un orgull acollir la Nit del Circ Valencià per segona vegada”. L’edil ha recordat que precisament a Castelló s’aposta fermament pel circ i per apropar-lo a tots els públics impulsant festivals com ‘Per Nassos’, ‘Grau de Circ’ o ‘Nadal de Circ’.

La cinquena edició de l’esdeveniment és una mostra de les diferents disciplines del circ i es celebra aquest dissabte 20 de novembre amb una reunió de persones sòcies i professionals del circ valencià al Menador Espai Cultural (11.00 hores). Ja per la vesprada, tindrà lloc un espectacle de carrer gratuït a la Plaça de l’Hort dels Corders (17.00 hores), sota el títol de ‘Collage’, de la companyia Bot Project; i més tard, el Teatre Principal acollirà una gala de números circenses per mostrar les diferents disciplines d’aquestes arts escèniques (19.00 hores).

Més informació

1 Comentari

  1. Carlos Nebot
    Carlos Nebot de novembre 22, 18:14

    Respecto a la V noche del Circo Valenciano… una auténtica VERGÜENZA!!!… y metiendo a los niños por medio… En el espectáculo, la educación brilló por su ausencia)… fue un espectáculo lamentable, puro adoctrinamiento…

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari