Castelló Extra se supera al gener i bat rècord històric d'audiència

La capçalera de proximitat de Castelló registra més de 75.000 usuaris i 100.000 pàgines vistes, segons OJD

Castelló Extra se supera al gener i bat rècord històric d'audiència
13/02/2023 -

Castelló Extra, el diari de proximitat de Castelló, continua superant-se i arribant a més castellonenques i castellonencs. L’últim informe de l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), empresa auditora de la seua audiència, mostra que Castelló Extra ha aconseguit més de 75.000 usuaris únics i 102.000 pàgines vistes, la xifra més alta des de la seua posada en marxa al gener de 2019.

Així, en el seu tercer aniversari, Castelló Extra ha registrat 75.422 usuaris únics, 92.071 visites als seus continguts i 102.603 pàgines vistes. “Són xifres que mostren el futur prometedor d’aquesta capçalera de proximitat que aposta per la llengua, amb formació constant del seu equip, i una cobertura que augmenta a poc a poc territorialment”, ha explicat Àlex Ladrón de Guevara, director del diari.

David Rodríguez, CEO de Castelló Extra, ha celebrat igualment aquests resultats i ha destacat que “en aquests tres anys, malgrat la pandèmia, el diari ha seguit una senda de creixement constant i ja ha oferit la seua primera revista en paper, repartida gratuïtament aquest passat estiu, o el seu primer desdejuni informatiu en col·laboració amb À Punt, la radiotelevisió pública valenciana”.

En aquest sentit, ha recordat que al desembre ja es va aconseguir la tercera millor dada de Castelló Extra amb 49.786 usuaris, 60.314 visites i 69.110 pàgines, xifres també “molt positives i optimistes”.

El grup València Extra continua creixent

El grup València Extra bat rècord al gener en les seues tres capçaleres. El diari líder, València Extra, ha aconseguit posicionar-se com a quart diari local de València més llegit amb 549.360 usuaris únics, 728.490 visites i 1.202.983 pàgines vistes al gener, la qual cosa li fa batre un nou rècord.

Així mateix, l’edició alacantina, Alacant Extra, ha duplicat al gener la seua audiència mensual i bat així rècord històric. En l’últim mes ha aconseguit 65.760 usuaris únics, 76.454 visites i 84.534 pàgines vistes, segons OJD.

Ladrón de Guevara i Rodríguez han coincidit que continuaran “apostant per la formació, la proximitat en les informacions i la cobertura de tot allò que necessiten saber els veïns i veïnes de València, Castelló i Alacant en el seu dia a dia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari