Castelló Extra estrena nou disseny en el seu camí cap a la consolidació

Després de quasi dos anys informant de l’actualitat més pròxima de Castelló, la capçalera continua l’estela de València Extra

Castelló Extra estrena nou disseny en el seu camí cap a la consolidació
08/11/2021 -

Castelló Extra fa un pas més en la seua consolidació. Després de quasi dos anys informant de l’actualitat de la província de Castelló i els seus municipis, el periòdic digital estrena nou disseny de web i de marca per a continuar creixent amb la informació de proximitat i en valencià com a principals senyals d’identitat.

El restyling en la marca ja forma part de la nova etapa del diari i és obra del dissenyador Eugenio Simó, que ja s’ha encarregat d’altres dissenys tan emblemàtics com la identitat corporativa del Centre del Carme de Cultura Contemporània (CCCC) de València. En les seues paraules “aporta una millor adaptació a l’entorn digital, fàcil visualització i una major llegibilitat en els diferents dispositius”.

En eixe sentit, Simó assenyala que s’ha “optat per un disseny tipogràfic, s’ha eliminat l’isotip i afegit un punt final”. Precisament aquest signe, apunta, “fa referència al punt de les pàgines web i emfatitza el seu caràcter de diari digital”.

Álex Ladrón de Guevara, director de Castelló Extra, destaca aquest canvi “com una mostra més de l’avanç cap a la consolidació del periòdic digital”. “Continuem informant de l’actualitat més pròxima que afecta els veïns i veïnes dels municipis castellonencs, de la ciutat de Castelló i de la província en una nova etapa en la qual ampliem equip i cobertura”, afig.

Per part seua, David Rodríguez, CEO de Castelló Extra, assegura “que l’evolució del diari és més que optimista, amb xifres d’audiència que assenyalen la necessitat d’informació pròxima, plural i de qualitat, així com per continguts audiovisuals com els de la secció ‘Converses'”.

D’aquesta manera, el diari castellonenc segueix els passos de la capçalera principal del grup, València Extra. Amb la celebració del seu cinqué aniversari, l’edició valenciana ha renovat totalment el seu disseny i imatge de marca amb la signatura de Simó i ha apostat per la creació de la seua primera comunitat de subscriptors i subscriptores.

Així mateix, València Extra, des de setembre, compta amb nous col·laboradors, com Jordi Sarrión i Carbonell, fundador i director de la Revista Mirall; Lluis Bertomeu, director de l’agència de comunicació Satori Comunicació, i ha llançat el seu primer podcast, ‘Sona Cultura’, amb Amàlia Garrigós al capdavant. Emma Tomás, amb ‘Diàlegs’, completa l’aposta pels nous formats a València Extra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari