Arriba la Festa del Cinema 2022 a Castelló

Des de hui ja es poden comprar entrades anticipades en línia

Arriba la Festa del Cinema 2022 a Castelló
02/05/2022 -

Arriba la cita més esperada per a tots els amants del cinema. Després de huit mesos d’espera, torna la Festa del Cinema a totes les pantalles del país els dies 3, 4 i 5 de maig. Les entrades tenen un preu de 3,50 € i la cartellera està repleta d’estrenes per a tots els gustos. Una oportunitat única en la qual s’espera aconseguir xifres d’assistència similars a les que es van obtenir en 2019.

Com cada any, per a poder adquirir les entrades cal obtenir una acreditació prèvia, que no serà necessària per als menors de 14 anys i majors de 60. Aquesta pot aconseguir-se fàcilment a través de la pàgina web de la Festa del Cinema emplenant un xicotet formulari amb dades personals i gustos cinematogràfics. Aquells que ja hagen emplenat aquest qüestionari altres anys, poden rescatar la seua antiga acreditació facilitant en la web el seu email i la seua data de naixement.

Aquesta acreditació haurà de mostrar-se en la taquilla en el moment en què es vagen a comprar les entrades, o al responsable que estiga en el punt d’accés a les sales, en cas que les entrades s’hagen adquirit per internet. A partir d’aquest dimarts, ja es pot fer això últim, ja que fins ara la venda anticipada d’entrades no es podia efectuar.

L’edició de la Festa del Cinema amb més èxit va ser la celebrada a l’octubre 2019, any del seu desé aniversari, amb més de 2 milions d’espectadors. Encara que ningú ho sabia, aquesta va ser l’última que es va celebrar fins a quasi dos anys després, el setembre de 2021, amb unes xifres bastant inferiors (poc més de 960.000 visitants), a causa de la por a la covid i les restriccions existents. Aquesta nova Festa del Cinema s’espera amb il·lusió que els assistents augmenten, i es torne a respirar un ambient de tranquil·litat a les sales de cinema.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari