Castelló presenta el MUT! més internacional de la seua història amb un total de 13 companyies

La Regidoria de Cultura ha programat espectacles de primer nivell que combinen actuacions de gran format i peces més íntimes

Castelló presenta el MUT! més internacional de la seua història amb un total de 13 companyies
07/09/2021 -

Castelló celebrarà del divendres 24 al diumenge 26 de setembre la sisena edició del MUT! – Festival d’Arts Escèniques Sense Text de Castelló. Serà l’edició més internacional des de la seua creació al 2015, amb un total de 13 companyies procedents de Regne Unit, Itàlia, Països Baixos, França, Bèlgica i Portugal, Perú i Xile, a més de Galicia, Madrid i Catalunya.

Un total de 24 sessions gratuïtes i a l’aire lliure de primer nivell que “consoliden una cita de referència de circ, dansa i teatre que tenen com a fil conductor el llenguatge textual i que serà el tret d’eixida de la temporada escènica de carrer a Castelló“, segons explica la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. A més, “enguany donem un pas més fent un salt a la internacionalitat amb companyies d’Europa i Amèrica”, destaca l’edil.

Els espectacles es desenvoluparan en cinc espais escènics, tres al Passadís de les Arts i dos a Hort dels Corders, i combinaran actuacions de gran format i autèntiques peces íntimes i més poètiques, així com altres programades en horari de matí per a un públic més familiar.

Els espectacles passen pel clown de RavArt, Murmuyo Cia, Barto o Teatro Necesario, per la gran roda en moviment que repta als artistes a volar en l’aire de Bivouac que servirà de potent benvinguda el divendres a la nit, pel mim clàssic d’Hugo & Inés, la poesia escènica de Mimbre, la comèdia d’objectes de Xampatito Pato, muntatges d’aigua amb Barolosolo, i d’altres propostes amb perspectiva més social i intercultural.

Cal assenyalar que tots els espectacles s’han preparat amb les mesures sociosanitaries corresponents.

Les persones interessades poden consultar la programació al web oficial festivalmut.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari