Castelló repartirà 55.000 llibrets de la Magdalena

L’alcaldessa Amparo Marco es mostra convençuda que les festes de la 75 edició seran un èxit de participación

Castelló repartirà 55.000 llibrets de la Magdalena
15/03/2019 -

Castelló ha iniciat el compte arrere per a la 75 edició de les festes de la Magdalena. La presentació oficial del llibret, del qual es repartiran 55.000 exemplars en la plaça Major i en les tinences d’Alcaldia, ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; les reines de les festes, Natalia Palacio i Natalia Collazos i les seues corts d’honor; el regidor de Festes, Omar Braina, i Fernando Sos en representació de la Junta de Festes. La presentació s’ha realitzat en la seu de Bankia a la ciutat, entitat patrocinadora, i ha comptat amb la presència de la directora de zona de Castelló Nord, Cielo Falcó, i el director de zona d’oficines àgils de València i Castelló, Emmanuel Argente.

Marco ha posat la Magdalena com a exemple “del caràcter acollidor de Castelló, la seua pluralitat i la seua capacitat de benvinguda” i ha demanat “comprensió i generositat a veïns i veïnes amb els inconvenients que poden suposar les festes pel tall de carrers o el soroll”. L’alcaldessa també s’ha mostrat convençuda que aquesta nova edició de les festes de la Magdalena “tornarà a ser un èxit de participació” i ha agraït el treball del Patronat Municipal de Festes, de la Junta de Festes i de tots els col·lectius que fan “possible que Castelló tinga unes festes d’interés turístic internacional que destaquen per la seua popularitat i per viure’s al carrer com a poques”.

La directora de zona de Castelló Nord de Bankia, Cielo Falcó, ha destacat que “el patrocini del llibret de les festes de la Magdalena és un exemple més del compromís de Bankia amb l’Ajuntament, amb la cultura i, en definitiva, amb la província i amb els castellonencs”.

Repartiment del llibret

El repartiment del llibret es farà aquest dimecres de 10.30 a 13.00 en la plaça Major i en les tinences d’Alcaldia i, a la vesprada, de 17.00 a 20.00 hores en la plaça Major. L’endemà, dijous 21, al matí només es repartirà en les tinences d’Alcaldia i a la vesprada continuarà en la Plaça Major. Com és tradicional, el programa anirà acompanyat del repartiment de les cintes verdes magdaleneres, de les quals s’han elaborat 140.000 unitats, de les quals 25.000 s’han reservat per a les canyes de la Romeria.

I un any més també es podrà consultar la programació del llibret i la de gaiates, colles, etcètera, en l’APP oficial de Magdalena, on es recullen més de 600 esdeveniments. En cas que es produïsca algun canvi en la programació, la informació es facilitarà a través de notificacions via APP i de les xarxes socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari