81 concerts de banda reivindicaran aquest desembre la cultura segura amb el patrocini de la Diputació de Castelló

La institució provincial recolza les societats musicals de la província amb 35.640 euros per a la realització de les actuacions a l’aire lliure

81 concerts de banda reivindicaran aquest desembre la cultura segura amb el patrocini de la Diputació de Castelló
30/11/2020 -

La Diputació de Castelló i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) trauran de nou la música de banda al carrer per a reivindicar que la cultura és segura i necessària. Serà a través d’una campanya de 81 concerts al llarg de tota la geografia castellonenca, els quals es desenvoluparan durant tot el mes de desembre com a preludi de les festes de Nadal. Totes les actuacions comptaran amb el patrocini de l’àrea de Cultura de la institució provincial.

La diputada Ruth Sanz ha explicat que “la pandèmia no evitarà que puguem complir el conveni de col·laboració entre ambdues entitats i seguir així recolzant la celebració d’activitats musicals a l’aire lliure, el que s’ha demostrat que és segur si les coses es fan”. Així mateix, Sanz ha dit que “la música no pot parar perquè amb ella es para també la cultura més nostra i singular”, pel que “ací estarem des de la Diputació fent costat i promovent junts a les societats musicals iniciatives que comporten recuperar l’activitat musical als nostres pobles i que retornen l’alegria i la il·lusió a totes i tots els integrants de les entitats i a la societat en general”.

Cal destacar que cada actuació estarà interpretada per una societat musical federada, el que demostra la voluntat tant de la Diputació com de la Federació d’ajudar el màxim nombre d’entitats possibles.

35.640 EUROS D’INJECCIÓ DIRECTA A LES ENTITATS

Com s’ha fet menció prèviament, la corporació provincial serà l’encarregada de fer-se càrrec del cost total dels concerts. Per a dita finalitat farà una aportació econòmica de 35.640 euros, a raó de 440 euros per cada actuació. La durada d’aquests, segons s’especifica a les bases de la proposta, serà de 45 minuts i el repertori serà escollit al gust de cada societat. En tots casos s’hauran d’extremar les precaucions i seguir al ditet les directrius sanitàries que marquen les autoritats per a previndre l’expansió de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari