Tot llest per a tornar a vibrar amb els Concerts del Pinar 2023

El festival de punk-rock torna del 20 al 22 de juliol al Grau de Castelló amb El Drogas com a cap de cartell

Tot llest per a tornar a vibrar amb els Concerts del Pinar 2023

En tan sols dos dies, el Grau de Castelló tornarà a vibrar amb el millor punk-rock. I és que ja està tot llest per als Concerts del Pinar 2023, un festival que celebra la seua tercera edició del 20 al 22 de juliol amb La Drogas com a cap de cartell.

Els grups i artistes que participen enguany són El Drogas, Soziedad Alkoholika, Sham 69, Boikot, Segismundo Toxicomano, Josetxu Piperrak, Ana Curra, Ebri Knight, Bandits, Malos Vicios, Ni por favor ni ostias, Liner, Aina Palmer, The Dance Crashers i Apología.

Un any més, es poden comprar les entrades per dies des de 20 euros i l’abonament de tres dies per 55 euros en aquests moments a través de la web notikumi.com. També es pot realitzar la compra en taquilla, encara que a preus més alts.

Cartell per dies i horari dels concerts

Els encarregats d’arrancar amb el festival el dijous 20 de juliol seran Apologia, a les 19.30 h. Després serà el torn de Palmer, a les 20.30 h, seguits de Malos Vicios a les 21.30 h. Finalment, els dos últims grups del dia seran El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, a les 22.30 h i Boikot que conclourà la nit a partir de les 00 h. Una vegada acabe el seu concert hi haurà una sessió de DJ’s fins a les dues de la matinada, quan les portes del pinar es tancaran fins a l’endemà.

El divendres el primer grup a inaugurar el dia seran els borrianencs Ni Por favor ni Ostias a les 19.30 h, que ompliran de rock el Pinar del Grau. Prendrà el relleu Ebri Knight a les 20.30 h i una hora després, tocarà la reina del punk a Espanya, Ana Curra. L’últim tram del divendres estarà protagonitzat per Soziedad Alkoholika a les 22.30 h i per Josetxu Piperrak a les 00.00 h. Les portes tancaran a les dues de la matinada amb música d’ambient.

Finalment, el dissabte, els primers a tocar seran The Danse Crashers a les 19.30 h, seguits de Liher a les 20.30 h. Els castellonencs Bandits, que van estar programats per a la primera edició sense poder tocar per les condicions meteorològiques, es podran redimir enguany a les 21.30 h. Finalment, a les 22.30 h tocaran els internacionals Sham 69 i Segismundo Toxicómano posarà punt i final al festival de punk-rock de les comarques de Castelló.

Com anar en TRAM

Així mateix, els i les assistents tindran servei especial del TRAM per a poder deixar el cotxe a casa i gaudir al màxim dels concerts. La nit del 20 de juliol el servei serà de 22.00 a 03.00 hores amb freqüències cada hora, mentre que el divendres i dissabte l’horari serà el mateix encara que amb freqüències cada mitja hora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari