Diputació acull l'exposició 'Canvas' de l'artista Rebeca Plana

Diputació acull l'exposició 'Canvas' de l'artista Rebeca Plana
07/03/2019 -

La Diputació de Castelló acull des de hui i fins al pròxim 5 d’abril l’exposició ‘Canvas’ de l’artista Rebeca Plana. La mostra pot visitar-se de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores en el Centre Cultural de les Aules de Castelló.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “per a la Diputació és un orgull poder comptar amb la participació d’una artista de la talla de Rebeca, i poder tindre aquest espai expositiu que permet valorar el talent dels nostres artistes. En aquest cas, gràcies a la col·laboració que tenim amb la Fira Mart podem gaudir d’una rica programació d’exposicions d’art contemporani en ple centre de la ciutat de Castelló, contribuint a enriquir l’oferta cultural provincial al mateix temps que donem a conéixer i valorem el talent dels nostres artistes”.

L’autora ha assenyalat que “exposar de nou a la ciutat de Castelló és per a mi és molt important. L’exposició parla d’un moment determinat en el qual em trobe actualment que és trencar amb els blancs i negres amb els quals havia estat treballant per a entrar en un món de colors”.

Una mescla única de colors, textures i traços fa d’aquesta col·lecció d’obres de Rebeca Plana un recorregut excepcional per l’art immanejable que transmet dinamisme.

Cal assenyalar que aquesta exposició forma part de l’activitat programada per la Diputació en el seu edifici cultural de les Aules dirigida a dinamitzar l’oferta cultural de la província i a fer valdre el talent artístic castellonenc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari