La Diputació activa una línia de 420.000 euros per a patrocinar grans festivals de música

La institució espera que es produïsca una evolució positiva de la pandèmia perquè aquests esdeveniments es tornen a celebrar

La Diputació activa una línia de 420.000 euros per a patrocinar grans festivals de música
06/01/2022 -

Els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022 de la Diputació de Castelló recuperen la partida de 420.000 euros per al patrocini de festivals davant la previsió que aquests grans esdeveniments puguen tornar a celebrar-se. El president José Martí espera que «gràcies als avanços en el procés de vacunació, amb la immunització de xiquetes i xiquets a partir de cinc anys i la col·locació de les terceres dosis, les xifres actuals de contagi vagen remetent i els grans concerts de música tornen a copar el protagonisme de l’estiu a la província de Castelló».

Es tracta d’una esperança compartida per la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, qui recorda que el suport als festivals «forma part de l’estratègia» del seu departament per tractar-se de «grans plataformes de difusió de la marca turística de Castelló, que ajuden a potenciar a la nostra província com a destí». En aquest sentit, assenyala que «per mèrits propis, la província de Castelló està reconeguda en el panorama musical com la província de grans els festivals».

La diputada incideix en què «són esdeveniments macro que generen una important activitat econòmica i treball de manera directa i indirecta, que si finalment se celebren, contribuiran a consolidar les bones dades dels últims dotze mesos de reducció percentual de la desocupació del 16% i de 6.900 persones en atur registrat».

Amb l’objectiu de «tindre’l tot disposat», el Patronat Provincial de Turisme està en contacte permanent amb els ajuntaments dels municipis que acullen aquests festivals que «per la qualitat dels seus cartells gaudeixen de gran prestigi a escala nacional i internacional».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari