La Diputació amplia el seu fons artístic amb l'adquisició de huit obres d'art contemporani

La Diputació amplia el seu fons artístic amb l'adquisició de huit obres d'art contemporani
05/10/2021 -

La Diputació de Castelló ha invertit 44.540 euros en l’adquisició de huit obres d’art contemporani de diferents artistes i galeries amb l’objectiu de refrescar el fons artístic de la institució i ajudar i promocionar les obres artístiques i culturals que es realitzen a la província.

La diputada provincial de l’àrea de Cultura, Ruth Sanz, ha afirmat que aquesta iniciativa ”respon a la voluntat de la Diputació progressista de Castelló de promocionar i fer costat als creadors locals, perquè el sector s’ha vist molt perjudicat a causa de la pandèmia”.

Són adquisicions que s’han realitzat mitjançant una convocatòria pública a la qual podien presentar-se artistes i galeries d’art de la província de Castelló, amb un màxim de 3 i 10 ofertes respectivament.

La selecció de les obres les va realitzar una comissió de valoració presidida per la diputada Ruth Sanz, de la qual formaven part la directora del MACVAC, Rosalía Torrent; el director de la fira MART, Joan Feliu; el coordinador cultural de la Fundació Caixa Castelló, Alfredo Llopico, i el responsable artístic del Museu Belles arts, Ferrán Olucha.

Una vegada formalitzada l’adquisició es realitzarà una exposició amb les huit obres en l’Espai Cultural Obert ECO Les Aules, en una data que encara està per determinar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari