La Diputació anima als majors a mostrar la seua visió sobre l'entitat provincial amb un concurs de microrelats

La Diputació anima als majors a mostrar la seua visió sobre l'entitat provincial amb un concurs de microrelats
11/02/2022 -

La Diputació de Castelló ha publicat les bases del segon concurs de microrelats per a persones majors de 60 anys que residisquen a la província, que enguany amb motiu de la celebració del 200 aniversari de la institució estarà orientat a mostrar la visió que les persones d’aquest segment d’edat tenen sobre l’entitat o si han tingut alguna experiència amb aquesta.

Els textos podran ser redactats en valencià o castellà i no excediran de 100 paraules. Quant al títol, tindrà un màxim de deu paraules. Hauran de ser originals i inèdits, descartant-se la participació de qualsevol relat que haja sigut premiat o presentat prèviament en un altre concurs de característiques similars. No s’admetran aquelles obres que hagen sigut redactades a mà.

Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres per correu electrònic, correu postal o de manera presencial en el Registre de la Diputació, abans de les 14.00 hores del 4 de març de 2022. Per a l’opció electrònica haurà d’enviar-se un correu a Bienestarsocial@dipcas.es posant en assumpte ‘II Concurs de microrelats Commemoració del 200 aniversari de la Diputació. Els qui opten per la via postal hauran de remetre els escrits a Àrea de Benestar Social Diputació de Castelló, Plaza de les Aules 7, 12001 Castelló de la Plana. Finalment, els interessats a utilitzar el Registre hauran de sol·licitar cita prèvia des de la web de la Diputació www.dipcas.es

Premis

Es concediran tres premis: el primer consistirà en un llibre electrònic i material bibliogràfic, el segon en un llibre electrònic i el tercer material bibliogràfic.

La vicepresidenta i delegada de l’àrea de Benestar Social, Patrícia Porta, ha afirmat que l’objectiu d’aquesta convocatòria és “potenciar la participació i el paper actiu de les persones majors de la nostra societat, fomentant l’escriptura i la seua imaginació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari