La Diputació aposta per la Cultura com a factor de fre a la despoblació subvencionat 53 esdeveniments programats

La Diputació aposta per la Cultura com a factor de fre a la despoblació subvencionat 53 esdeveniments programats
06/08/2021 -

La Diputació de Castelló ha aprovat 300.000 euros en ajudes per a la realització de 53 actes culturals a la província promoguts per associacions culturals sense ànim de lucre i altres entitats privades que realitzen grans esdeveniments en el present exercici de 2021. Així ho ha anunciat el president José Martí, qui ha assenyalat que “a més de reactivar el sector cultural de la província”, la qual cosa es pretén amb aquesta línia de subvencions que s’ha resolt pel procediment de concurrència competitiva és “ajudar a frenar el fenomen de la despoblació”.

A més, ha posat de manifest que “quan diem que totes les ciutadanes i tots els ciutadans tenen dret a rebre serveis, visquen on visquen, també ens estem referint als d’índole cultural”.

En similars termes s’ha pronunciat la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, qui sobre la resolució d’aquesta convocatòria ha explicat que “reafirma el compromís de la corporació provincial amb els sectors que s’han vist més afectats per la pandèmia”, afegint que “és important fer costat al món de la cultura, perquè no hem d’oblidar que és el principal transmissor de la història i la llengua valenciana”.

Tant el president Martí com la diputada Sanz han animat a la població a assistir als actes programats en les seues localitats de residència “perquè la cultura és segura si es compleixen rigorosament els protocols establits per les autoritats sanitàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari