La Diputació fomenta la cultura provincial recolzant l'exposició 'A peu'

La Diputació fomenta la cultura provincial recolzant l'exposició 'A peu'
03/11/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han assistit aquest matí juntament amb l’artista José Antonio Portillo, i el delegat territorial del IVC, Alfonso Ribes, a l’exposició ‘A peu’, situada en l’Espai d’Art Cultural de Castelló (EACC) i realitzada pel mateix Portillo.

Durant la visita, president i diputada han pogut conèixer un projecte artístic en el qual habiten la música, la mecànica, el dibuix, el teatre i el so. Martí ha agraït a l’artista el seu compromís i treball per a tirar avant una exposició, que, en les seues pròpies paraules, ”suposa una oportunitat única per a viure en directe el procés creatiu d’un artista”.

Sobre aquest tema, ha explicat que ‘A peu’ ”pretén fer reflexionar al públic, especialment als més xicotets, sobre els dubtes, pors, inseguretats o alegries que pot generar la maternitat o paternitat”, i ha animat a la ciutadania castellonenca a acudir a aquest ”projecte multidisciplinari”.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha afirmat durant la visita que per a la Diputació de Castelló és crucial ”apostar per persones com Portillo, ja que els seus projectes volen remoure els pensaments de la gent jove i no tan jove, amb mecanismes, música, veu, i implicant molts artistes de la província”.

L’artista Portillo ha agraït la visita del president i de la diputada de Cultura i ha explicat que aquest projecte té un gran valor sentimental, ja que ”han participat col·lectius de grups en perill d’exclusió social i cultural, i també persones anònimes”.

‘A peu’ estarà disponible en el EACC fins al pròxim 7 de novembre. Aquest projecte multidisciplinari es defineix com una instal·lació sonora en què habiten la música, la mecatrònica, el dibuix, el teatre i el so. Una simfonia de sons en 6 moviments que recorre 6 etapes de la vida: gestació, naixement, infància, adolescència, edat adulta i retorn. Aquesta instal·lació ja va ser exposada en el municipi de Viver a l’estiu i estarà disponible el 29 de novembre a Almassora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari