La Diputació convida la gent gran a compartir la seua visió personal sobre la pandèmia amb microrelats

L’àrea de Patricia Puerta pretén amb aquest nou concurs literari impulsar la participació i el paper actiu de les persones majors en la societat

La Diputació convida la gent gran a compartir la seua visió personal sobre la pandèmia amb microrelats
28/11/2020 -

La Diputació de Castelló ha llançat aquesta tardor un nou concurs de microrelats dirigit a la gent gran de la província perquè puguen expressar, de forma breu i personal, com la pandèmia ha canviat les seues vides.

Amb aquesta primera edició del certamen, ideat pel departament de Benestar Social, la vicepresidenta i diputada de l’àrea, Patricia Puerta, busca impulsar la participació i el paper actiu de les persones majors en la nostra societat, fomentant l’hàbit de l’escriptura i l’ús de la imaginació. Per a això s’ha convidat a totes les persones majors de 60 anys de la província de Castell a què compartisques les seues experiències amb tota la societat “i que queden registrats per a sempre en els nostres arxius”.

Ateses les bases, que poden consultar-se al web de la Diputació, els textos hauran d’estar redactats en valencià o en castellà, al desig de l’autor, i no hauran d’excedir les 100 paraules. En el cas del títol, no podrà sobre passar les deu. Així mateix, els microrelats hauran de ser originals i inèdits, descartant-se la participació de qualsevol relat que haja estat premiat o presentat en un altre concurs de característiques similars.

Les obres es podran presentar per tres vies diferents. S’admetran, doncs, aquells que siguen enviats a través de correu electrònic, fent un enviament a bienestarsocial@dipcas.es, per enviament postal a l’àrea de Benestar Social, o per entrada de registre.

La vicepresidenta ha recordat que el termini de presentació es manté obert fins al divendres 22 de gener de 2021. L’elecció del jurat tindrà lloc el 5 de febrer, mentre que l’entrega dels guardons es farà en un acte presencial el divendres 12 de febrer al Palau Provincial. Els premis consistiran en l’entrega d’un llibre electrònic i de material bibliogràfic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari