El FIB trau a la venda les entrades de dia per a la seua edició de 2022

Les entrades del Festival Internacional de Benicàssim, que se celebra del 14 al 17 de juliol, van des dels 39,99 euros

El FIB trau a la venda les entrades de dia per a la seua edició de 2022

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) 2022 ja ha tret a la venda les entrades de dia per a aquesta nova edició de tornada que s’espera més que mai després de dos anys sense poder escoltar els millors grups nacionals i internacionals en el recinte de festivals. Uns abonaments que tenen un preu mínim de 39,99 euros –més despeses de gestió- que permetran tornar a gaudir de grans concerts al juliol.

En concret, aquesta edició se celebra del dijous 14 al diumenge 17 de juliol i les entrades, de diferents preus, donaran l’oportunitat de conéixer a un conjunt de grups en una única jornada, a diferència de l’abonament de 4 dies, que pot adquirir-se fins al 28 d’abril per un preu de 59,99 euros més despeses de gestió i que permet viure tot el festival.

Preus de les entrades de dia del FIB

Segons ha informat l’organització del FIB 2022, les entrades de dia ja poden adquirir-se a diferents preus. L’entrada del dijous 14 és la més barata, per 39,99 euros més 3,99 euros de despeses de gestió, i és nominativa.

Quant a les entrades del divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17, el seu preu és de 49,99 euros més 4,99 euros de despeses de gestió i són nominatives. Com en l’anterior cas, no permeten l’adquisició de zona de descans, sinó l’accés al recinte de concerts de la jornada.

The Music Republic, promotora del macroesdeveniment, ha explicat que enguany totes les entrades del FIB són nominatives, per la qual cosa durant el procés de compra se sol·licitaran les dades de les persones assistents, i durant la validació de les entrades es comprovarà que el nom coincideix.

Per a fer un canvi de nom en les entrades del FIB, es podrà fer de manera gratuïta en un termini de 20 dies des que es realitza la compra i, una vegada finalitze el període, podrà realitzar-se la modificació per un cost de 20 euros per canvi i entrada.

Com comprar les entrades del FIB?


Per a comprar els diferents abonaments, la pàgina web del Festival Internacional de Benicàssim ha habilitat un apartat anomenat “abonaments” en el qual pot realitzar-se la compra de l’abonament general, l’abonament VIP i l’entrada de dia.

Tan sols cal seleccionar el tipus d’entrada desitjat, prémer a ‘comprar entrades‘, seleccionar de nou el tipus d’entrada i la quantitat i completar un formulari amb les dades personals. A continuació, es condueix a la plataforma de pagament i es rep una confirmació de la compra.

En aquest 2022, el FIB pujarà a l’escenari a grups que finalitzen la seua carrera, com IZAL, però també als quals es troben en el seu millor moment. Alguns dels artistes confirmats són Lori Meyers, Lost Frequencies, Declan Mckenna, Tom Grennan, Love of Lesbian, Viva Suecia, La M.O.D.A., Dorian, Miss Caffeina, Zahara, La Habitación Roja (LHR), Elyella, La La Love You, Ginebras, Cariño, Two Door Cinema Club, Steve Aoki, The Kooks, The Hunna, Becky Hill, Example, The Lathums, Arde Bogotà, Justice, Tyga, Comando Diao, Boyz Noize, Joel Corry, We are Scientist, Ed Maverick, Kasabian, Nathy Peluso, Tom Walker, The Snuts, Sea Girls i Circa Waves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari