El Centre Comercial Salera inaugura Halloween amb la Gymkhana del terror

El Centre Comercial Salera inaugura Halloween amb la Gymkhana del terror
26/10/2020 -

En el Centre Comercial Salera, gestionat per CBRE, ja s’ha iniciat la festivitat de Halloween que tant atrau els xiquets. Es celebra dins del mateix centre comercial, perquè tot el seu espai està ambientat perquè totes les famílies gaudisquen de la Gymkhana formada per quatre passatges de terror que posen a prova a cada participant.

Cada família haurà de resoldre els enigmes proposats pel Bosc Embruixat, el Cementeri de St Patricks, el Pati de l’Orfenat i el Pallasso Viatger. D’aquesta manera tan peculiar es rep als clients que estiguen decidits a endinsar-se en el món del terror.

Aquells visitants que passen totes les proves i arriben fins al final, si aconsegueixen resoldre l’última endevinalla entraran en un sorteig davant notari en el qual podran obtenir 1.000 euros per a consumir en els diferents comerços del Centre Comercial.

Amb aquesta activitat, Salera té l’objectiu que les famílies es divertisquen i, al mateix temps, s’incentiva el trànsit de consum en els seus establiments.

Per a Alejandro Galocha, gerent del Centre Comercial Salera, “Halloween sempre és una de les nostres grans apostes en el nostre Centre. Però enguany és més especial que mai, ja que pretenem oferir una experiència única i de diversió, dins d’una situació tan complicada com la que estem vivint, mentre que fomentem el trànsit en els nostres comerços”. Per això, en cada escenografia hi ha uns actors adaptats a les mesures de seguretat de la Covid-19.

A més, per a oferir una experiència segura, la Gymkhana també compta amb mesures com la neteja i higiene de manera freqüent en els espais de cara al públic, el control de l’aforament i l’ús obligatori de màscares.

Tot aquell que estiga interessat a divertir-se en aquesta iniciativa gratuïta ha d’acostar-se al Centre Comercial del 23 al 31 d’octubre, de dilluns a divendres de 17.00 h a 21.00 h i, el cap de setmana, al matí de 12.00 h a 14.00 h i a la vesprada de 17.00 h a 21.00 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari