Inauguració d'OCINE PREMIUM Estepark, el primer complex d'exhibició de luxe de la companyia

ONCINE porta a Castelló una experiència prèmium que reuneix confort i tecnologia en una exhibició de luxe

Inauguració d'OCINE PREMIUM Estepark, el primer complex d'exhibició de luxe de la companyia
31/05/2019 -

La companyia OCINE ha celebrat aquest matí la inauguració oficial d’OCINE PREMIUM Estepark, el seu primer complex d’exhibició de luxe, en un esdeveniment que ha comptat amb la presència de Rafael Simó, quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

En la seua voluntat d’expansió, OCINE ha apostat per Castelló de la Plana per a instal·lar el seu primer complex OCINE PREMIUM, un nou concepte d’exhibició de cinema que permet a l’espectador gaudir de la tecnologia i el confort d’una sala d’última generació.

Jordi Agustí, conseller delegat d’OCINE, destaca que «OCINE PREMIUM Estepark és un nou pas que dóna la nostra empresa per a continuar oferint la millor experiència possible a l’espectador, i és fruit del nostre gran esforç per continuar innovant en confort, tecnologia i qualitat. Alguna cosa que ens ha permés complir 75 anys i ens impulsa a continuar creixent».

Acompanyant als consellers delegats d’OCINE, Joan, Jordi i Esteve Agustí, s’han donat cita representants de la indústria del cinema arribats de tota Espanya que, al costat de la direcció d’Estepark, col·laboradors i l’equip de la companyia, han sigut els primers a gaudir de l’experiència de luxe que ofereix la Sala 4 del complex. Una experiència que ha superat les expectatives dels assistents gràcies al gran confort i tecnologia que incorporen les seues sales, dos dels valors diferencials més destacats d’OCINE.

OCINE PREMIUM millora l’experiència de l’espectador castellonenc en presentar en totes les seues sales un equipament a mesura, únic pel seu confort. Amb l’última tecnologia de projectors làser per a la millor imatge, totes les sales ofereixen gran comoditat perquè estan equipades amb butaques inclinables, dissenyades exclusivament per a OCINE PREMIUM per Josper, proveïdor alacantí i referent internacional en fabricació de seients. Les 758 butaques de les seues 8 sales permeten reclinar el suport i pujar el reposapeus mitjançant regulació automàtica, així com carregar el mòbil mitjançant una font USB. A més, estan acompanyades per una tauleta individual lateral, la qual cosa aporta més comoditat i espai. El so envolupant Dolby ATMOS destaca a la sala 4 del complex.

OCINE PREMIUM compte, a més, amb accessibilitat per a persones amb discapacitat, pàrquing gratuït i sala aniversari per als més xicotets. A més, els espectadors podran gaudir en sala d’una oferta gastronòmica més completa, amb nous productes com a tacs de pernil, gin-tònics i cervesa, a més de l’assortiment habitual de roses, caramels i refrescos.

La cartellera d’aquest nou complex oferirà els principals títols i blockbusters, a més de sessions VOSE. Així va arrancar la seua marxa amb estrenes com Aladdín (24 de maig), i seguirà amb Rocketman (31 de maig), Men in Black International (14 de juny), Toy Story 4 (21 de juny) o Spider-man: Lluny de casa (5 de juliol), entre altres.

Situat en el Centre Comercial ESTEPARK de Castelló, OCINE PREMIUM va obrir les seues portes el divendres 24 de maig amb «un Cap de setmana de Cinema» en Estepark, amb activitats per a tota la família. Així, es va donar per inaugurada la passarel·la comercial que compta al seu torn amb retailers com Porcelanosa, Leroy Merlin i Maisons du Monde entre altres, i amb oferta de restauració com KFC o Pomodoro.

Per a celebrar la seua arribada a Castelló, OCINE PREMIUM oferirà una promoció de llançament amb un preu especial. A més, durant aquest període regalarà als seus clients la targeta OCINE Fidelity Plus, amb la qual podran continuar gaudint del mateix preu i acumular punts canviables per regals. Així mateix, durant tot l’any, se celebrarà el dia de l’espectador cada dimecres amb preu reduït.

Després de la seua positiva experiència a la Comunitat Valenciana des de 2008 amb el complex en el Centre Comercial Aqua a València, OCINE porta a Castelló el seu nou concepte de cinema Premium, amb una inversió de 4,5 milions de € i generant 9 ocupacions locals, amb l’objectiu d’aconseguir els 200.000 espectadors en el seu primer any de vida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari