Indalecio Bonet (Spanish Brass): "Hi haurà un abans i un després en finalitzar aquest Vila-real Talent"

Indalecio Bonet (Spanish Brass): "Hi haurà un abans i un després en finalitzar aquest Vila-real Talent"
09/05/2022 -

Spanish Brass pràcticament no necessita presentació. Amb 33 anys d’història a l’esquena i amb multitud d’enregistraments discogràfics, premis, reconeixements i gires al voltant de tot el món, la seua presència damunt d’un escenari s’ha arribat a convertir en sinònim de qualitat i espectacle musical. A més han participat en bandes sonores de pel·lícules, actuat en els Premis Príncep d’Astúries (1995) i rebut el Premi Nacional de Música que atorga el Ministeri de Cultura. El vila-realenc Indalecio Bonet Manrique (trombó) forma part del quintet de metall des dels seus inicis, una formació que serà la protagonista d’aquesta edició de Vila-real Talent i sobre la qual giraran la resta d’entitats musicals que participaren en l’esdeveniment.

Indalecio reconeix que aquest Vila-real Talent és especial. “Ho és perquè jo també soc de Vila-real, encara que Spanish Brass també té el seu prestigi per a ser ací”. Musicalment parlant, comenta que serà molt interessant veure a “totes les associacions i entitats musicals participant d’alguna manera amb nosaltres”, emfatitza.

En referència a la seua participació concreta admet que “pense que el fet de tindre un quintet de metalls, que encara que siga una formació coneguda no ho és tant com, per exemple, ho va ser l’any passat amb un violinista solista, és una cosa que sorprendrà. A la gent del poble i a la gent que vinga a veure’l els sorprendrà veure a un quintet de metall com el nostre (amb dues trompetes, trompa, trombó i tuba) perquè és una formació que, encara que moderna dins del món clàssic, és una formació molt versàtil, i això farà que la gent ho gaudisca molt, amb totes les possibilitats de repertori que farem al costat de totes les formacions musicals de Vila-real”, afirma.

En l’aire cultural de Vila-real s’està forjant la idea que estem davant un espectacle autènticament sense precedents per a la història de la localitat. Indalecio Bonet també s’inclina per eixa idea. “Pense que hi haurà un abans i un després en finalitzar aquest Vila-real Talent. La primera edició, la de l’any passat, va haver de ser un poc més limitada per la covid, enguany serà diferent. Entre orquestra, banda, cors, ball i Spanish Brass arribarem a ser prop de 100 persones damunt de l’escenari. Això farà que siga un esdeveniment autènticament gran i majestuós i que, precisament per això, aquesta edició es convertisca en un espectacle que marque un abans i un després a la ciutat i que s’aconseguisca prou impuls perquè, any rere any, siga un format que se supere edició rere edició”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari