La Diputació ajuda a les associacions juvenils per a promoure activitats en tota la província

El pròxim 29 de març conclou el termini de sol·licitud d’aquestes subvencions que valoren les iniciatives a favor de la joventut

La Diputació ajuda a les associacions juvenils per a promoure activitats en tota la província
20/03/2019 -

La Diputació de Castelló promou l’activitat de les associacions i entitats juvenils dels municipis de la província en considerar-les un element dinamitzador especialment important per a consolidar població en l’àmbit rural de Castelló. Així, el pròxim 29 de març conclou el termini de sol·licitud d’aquestes ajudes a les quals poden accedir les associacions juvenils de la província i que contemplen un pressupost de 25.000 euros.

El diputat provincial de Joventut, Pablo Roig, ha explicat que “des de la Diputació donem suport a les activitats dels joves castellonencs perquè creiem en el seu potencial i en el benefici que suposa per a la societat provincial que aquest tipus de col·lectius realitze activitats. Aquests beneficis es fan encara més patents en les zones rurals, on hi ha casos fins i tot que una mateixa associació reuneix joves de diversos municipis de la zona per a desenvolupar activitats culturals, de promoció de l’ocupació o de qualsevol altre tipus, des d’una perspectiva constructiva i positiva”.

Cal tindre en compte que a través de les seues bases, el Govern Provincial valora especialment si els programes de les entitats juvenils es refereixen a activitats com la promoció de l’ocupació juvenil, animació juvenil, programes d’informació i assessorament, activitats de temps lliure juvenil, edició de revistes de joventut, estudis sobre l’àmbit juvenil, o relacionades amb pràctiques culturals que preserven aqueix patrimoni en els municipis.

“Si volem futur per als nostres pobles i la nostra província, hem de donar suport als nostres joves i procurar-los el màxim d’oportunitats residisquen on residisquen”, ha conclòs el diputat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari