La Diputació conclou la restauració de la Verge de Nostra Senyora de l'Assumpció de Vall d'Uixó

La restauració s’ha produït just a temps per a l’ofrena del pròxim diumenge

La Diputació conclou la restauració de la Verge de Nostra Senyora de l'Assumpció de Vall d'Uixó
26/04/2019 -

El Servei de Restauració de la Diputació de Castelló ha conclòs ja els treballs de recuperació de la talla policromada ‘Verge de l’Assumpció’ de l’església Nostra Senyora de l’Assumpció de Vall d’Uixó a temps perquè aquest mateix cap de setmana protagonitze la tradicional ofrena de flors, un dia abans de Sant Vicent, patró del municipi.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha comprovat al costat de l’equip de restauradors l’excel·lent treball realitzat que “ha permés recuperar tota l’esplendor d’aquesta imatge amb tanta devoció a Vall d’Uixó. Seguim contribuint a la cura i la preservació del nostre patrimoni sacre com a mostra de la nostra identitat, de la connexió que sentim cap a la nostra terra, i com a recurs per a la dinamització turística dels nostres municipis”.

La restauració, realitzada en un temps rècord, ha consistit en la consolidació de les ales de la imatge i de la policromia. S’ha reintegrat el que faltava amb or i plata de la peanya i s’ha aplicat una capa de protecció final per tal de preservar el seu millor estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari