La Diputació promocionarà la marca turística de la província en tres fires especialitzades aquest cap de setmana

El Govern Provincial participarà en B-Travel Barcelona, Madrid More Aqua Show i STM Lleida per a atraure més turistes a Castelló

La Diputació promocionarà la marca turística de la província en tres fires especialitzades aquest cap de setmana
22/03/2019 -

La Diputació de Castelló promocionarà la marca turística de la província fins a tres fires especialitzades des de hui divendres i fins diumenge que ve com a part del seu ambiciós Pla de Màrqueting Turístic consensuat amb el sector, els municipis i la Generalitat. Així, durant aquests pròxims dies el Govern Provincial participarà en la B-Travel Barcelona, la Madrid More Aqua Show i la STM Lleida com a part del seu compromís per a atraure més turistes a Castelló. També ha realitzat durant tot l’any i el farà també aquest cap de setmana a Barcelona, promoció de les Festes de la Magdalena declarades Festes d’Interés Turístic Internacional.

El vicepresident de la Diputació i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “exportem de la mà de municipis i sector l’oferta turística de la província, i ho fem en les fires que poden atraure més oportunitats de negoci a la nostra terra. Són esdeveniments en els quals les empreses tenen l’oportunitat de presentar els seus serveis, compartir reunions de treball amb turoperadores i agents i, en definitiva, atraure més turistes a la nostra província, generant riquesa”.

Cal assenyalar que la B- Travel Barcelona és una fira generalista a la qual la Diputació assisteix amb espai dins de l’estand de la Comunitat Valenciana amb presència de destinacions i empreses turístiques. D’altra banda, les altres dues fires d’aquesta finalitat de setmana compleixen objectius concrets de segments turístics més especialitzats. Així, la Madrid Aqua Show és una fira especialitzada en turisme de busseig. La Diputació participa amb un espai propi dins de l’estand de Comunitat Valenciana amb presència d’empreses que comercialitzen el producte de busseig a la província. Finalment, la STM Lleida és una fira especialitzada en turisme actiu. La Diputació assisteix per primera vegada i amb un estand propi per a donar cabuda a la presència de les empreses que comercialitzen aquest producte a la província.

Millors xifres turístiques en gener 2019

La labor promocional de la Diputació de Castelló a través del Patronat Provincial de Turisme ha contribuït a millorar les xifres turístiques registrades a la província durant el primer mes de 2019. I és que al gener el total de viatgers que han pernoctat en allotjaments reglats de la província de Castelló ha sigut de 55.207, un 11,47% més que en el mateix període de 2018. Així ho confirmen les dades del Butlletí que el Patronat Provincial de Turisme publica de forma mensual i que indiquen a més que el 70,81% del total de viatgers que van visitar la província al gener són de procedència nacional mentisques que el 29,29% ho són de l’estranger. Amb això, la variació durant el mes de gener ha sigut positiva, tant per als residents a Espanya un 11,70% com per als estrangers que han augmentat un 10,90%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari