La Diputació retransmetrà en directe el solemne acte del Dia de la Província en reconeixement als distingits

La commemoració serà a les 10 hores en el noble Saló de Recepcions amb més de 200 representants de la societat provincial

La Diputació retransmetrà en directe el solemne acte del Dia de la Província en reconeixement als distingits
22/03/2019 -

Tot està preparat en el Palau de les Aules per a fer demà de l’acte solemne del Dia de la Província una celebració de reconeixement als millors valors dels 135 municipis de la província oberta a tota la societat castellonenca. Tant és així que si bé és cert que aquesta commemoració comptarà amb la presència de més de 200 representants de la societat castellonenca, el seu desenvolupament serà retransmés en directe via streaming a través de la pàgina web de la Diputació de Castelló, www.dipcas.es i els seus canals de xarxes socials. L’acte començarà a les 10.00 hores de demà, dissabte 23 de març, en el Saló de Recepcions del Palau Provincial.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha explicat que “les portes de la casa de la província estan obertes a tots els castellonencs, i en aquest acte carregat de solemnitat volem fer partícips a tots al fet que commemoren els millors valors que ens identifiquen com a poble. Estic convençut que, tal com ha ocorregut en les quatre edicions anteriors, el saló noble del Palau Provincial, testimoni de tants moments històrics de la nostra província tornarà a ser-ho també de moments emocionants, carregats de sentiments, davant el reconeixement de les trajectòries dels distingits en els seus respectius àmbits, com la innovació, les arts, la solidaritat, la innovació i, com no, el major reconeixement que pot donar aquest Govern Provincial que és l’Alta Distinció de la Diputació”.

L’acte començarà amb la lectura protocol·lària a càrrec del vicepresident primer Vicent Sales dels articles del Reglament Oficial de la Diputació que regulen la concessió d’aquestes distincions. Posteriorment, el president de la Diputació, Javier Moliner, procedirà al lliurament de les distincions provincials amb la consegüent medalla i el document oficial per a procedir finalment al lliurament de l’Alta Distinció amb l’escultura de l’Arquer creada per l’escultor del municipi de Navaixes, Manuel Rodríguez i la medalla d’or de la província. L’acte conclourà amb la intervenció de l’Alta Distinció 2019 en nom de tots els distingits i la del president de la Diputació.

Orgull de Castelló, #OrgullodeCS

Si hi ha dues impressions en les quals convergeixen tots els castellonencs que seran distingits demà en el Dia de la Província de Castelló per part de la Diputació són dues: l’orgull de pertinença a la seua terra i el reconeixement a una terra i les seues característiques que la converteixen en un lloc únic.

Així es desprén de les entrevistes que ha dut a terme un equip de la Diputació de Castelló amb cadascun d’ells per a produir una sèrie de vídeos divulgatius de la rellevància d’aquestes personalitats en les seues respectives àrees d’actuació: amb els màxims responsables de la Cambra de Comerç el vídeo del qual s’ha distribuït hui mateix com a Alta Distinció de la Província; Salvador Vicent Martínez ‘Yunke’, amb la seua distinció al mèrit de les Arts; les Germanes de La nostra Senyora de la Consolació de l’Hospital Provincial, al mèrit Solidari; Sebastián Albella Amic, al mèrit Innovador, i Pablo Herrera Allepuz, a l’esportiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari