La Vall d'Uixó acollirà el Certamen Provincial de Bandes de Música 2022

La Vall d'Uixó acollirà el Certamen Provincial de Bandes de Música 2022
22/04/2022 -

La Vall d’Uixó acollirà el 22 i 23 d’octubre el 43 Certamen Provincial de Bandes de Música, que per tercera vegada en la seua història ix de Castelló de la Plana. L’Auditori serà l’escenari “d’aquesta trobada de bandes que es recupera després de dos anys en què es va suspendre per la pandèmia”, tal com han explicat l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, en la presentació pública.

L’acte de presentació s’ha celebrat al Palau de Vivel amb la presència també de la regidora de Cultura, Maria Cruces, i de representants de l’Ateneu Musical Schola Cantorum i del Centre Instructiu d’Art i Cultura; des de la Unió Musical Valldeuxense no han pogut assistir per motius laborals. L’alcaldessa ha qualificat la celebració del certamen “com una gran notícia per a la Vall d’Uixó, especialment il·lusionant per al món musical i cultural”.

Sanz ha explicat que “en els dos anys en què no ha pogut celebrar-se, els diners que destinàvem al Certamen Provincial de Bandes de Músiques s’ha redistribuït en actuacions de les bandes de música en els municipis de la província, perquè els recursos econòmics de la Diputació continuaren arribant a les bandes en una situació tan difícil”.

CÚPULA DE L’ASSUMPCIÓ

D’altra banda, l’alcaldessa ha agraït públicament a la diputada provincial de Cultura “el seu treball i col·laboració per a fer possible la rehabilitació de la Cúpula de l’Assumpció”. En aquest sentit, la Diputació de Castelló i el Bisbat de Sogorb-Castelló signaran en breu un conveni mitjançant el qual la institució provincial destinarà 100.000 euros per a rehabilitar la Cúpula, que pateix problemes de filtracions i humitats, en una aposta “per la protecció del patrimoni i per la seua posada en valor”, ha finalitzat Baños.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari