L'Ajuntament de Castelló prendrà mesures per a evitar errors de coordinació amb els carros engalanats

L’any que ve la Policia Local es comunicarà directament amb els responsables dels vehicles

L'Ajuntament de Castelló prendrà mesures per a evitar errors de coordinació amb els carros engalanats
26/03/2019 -

L’Ajuntament de Castelló prendrà mesures per a evitar que un error com el de ahir, que va afectar l’entrada dels carros engalanats en la Tornà de la Romeria dels Canyes, puga tornar a produir-se en pròximes edicions de les festes de la Magdalena.

Així ho ha destacat el regidor de Festes, Omar Braina, després de la reunió que ha mantingut amb representants de la Federació de Colles amb carros, entre els quals es trobaven el president, José Beltrán, i els vicepresidents, Manuel Ruiz i Noelia Ferrer, en la qual també estava present el cap de la Policia Local, José Luis Carque. Aquesta trobada ha tingut lloc després que el regidor recaptara tota la informació sobre el succeït.

Per a evitar els problemes de coordinació que es van produir ahir, l’any vinent la Policia Local es coordinarà directament amb els responsables dels carros engalanats.

Segons una primera anàlisi, un responsable de l’organització de l’acte va donar instruccions perquè s’iniciara la processó de penitents que arribava pel camí de la Plana quan encara faltaven carros engalanats al carrer Calderón de la Barca. Una vegada la romeria de penitents ja es trobava al carrer Sant Roque, el cap de servei de la Policia Local, per motiu de seguretat, va decidir no autoritzar la incorporació dels carros engalanats que faltaven per arribar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari