L'Almodí acollirà la 21a edició del Festival Música, Història i Art amb el cicle "Músiques Religioses del Món"

L'Almodí acollirà la  21a edició del Festival Música, Història i Art amb el cicle "Músiques Religioses del Món"
04/08/2020 -

El tancament del Convent Carmen al març i la Covid-19 van impossibilitar la celebració d’aquest esdeveniment musical, organitzat per l’Associació Cultural Menges, que tindrà lloc del 9 al 18 de setembre

S’oferiran 6 concerts amb prestigioses formacions i intèrprets com Capella de Ministrers (9), Amancio Prada (10), MuOM (11), Los Músicos de Urueña, Luis Delgado & César Carazo, (16); Ensemble andalusí (17), i Èlia Casanova, Carles Magraner & Robert Cases (18).

Robert Cases, assessor artístic del Festival MHA, assegura: “serà molt especial veure en un monument nacional com a L’Almodí a grans formacions i intèrprets amb interessants programes i músiques”.

Glòria Tello, regidora de Cultura de l’Ajuntament de València i presidenta del Palau de la Música, i Vicent Ros, director de l’auditori valencià, van possibilitar la reubicació del festival.

Tello assegura: “L’Almodí s’ha convertit en l’espai de referència de la música de cambra i el Festival MHA, unint-se a l’oferta d’aquest emblemàtic edifici, l’enriqueix molt més”.

Per part seua, Ros subratlla: “Des del Palau de la Música, tenim molt clar que en aquests temps tan complicats hem de fer costat als nostres músics, i a formacions del prestigi de Capella de Ministrers”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari