Manu Tenorio: primer concert confirmat de la Magdalena 2020

El cantant sevillà actuarà el pròxim 20 de març en les festes de la Magdalena de Castelló

Manu Tenorio

Manu Tenorio: primer concert confirmat de la Magdalena 2020

A poc a poc es va sabent més sobre la programació de la Magdalena 2020, que se celebrarà del 14 al 22 de març, coincidint amb les Falles valencianes. L’última notícia, una de les més esperades: Manu Tenorio serà un dels principals reclams del cartell de concerts de les festes de Castelló, segons fonts oficials.

Malgrat que no es coneixen molts detalls sobre la resta d’artistes que es pujaran a l’escenari, el cantant sevillà sí ha confirmat el seu concert en la Magdalena 2020. En concret, cantarà les seues cançons més mítiques i les del seu últim ámbum, Nosaltres en la nit que és, divendres que ve 20 de març en el recinte de Fires i Mercats, on es concentrarà gran part de l’oferta d’oci.

De moment, es desconeix els qui se sumaran al cantant en la resta de concerts. L’any passat, els encarregats de fer-ho van ser Café Quijano, Efecte Corredor, les Nancys Rosses, Bertín Osborne i Macaco.

En menys d’un mes, castellonencs, gaiaters i gaiateres viuran de ple les seues festes més esperades, que enguany comptaran amb un gran concurs de pirotècnia i una àmplia programació que atraurà no sols al públic local, sinó a visitants de tots els racons del món. En la nostra pàgina de la Magdalena, pots consultar tota la informació i les últimes notícies sobre el 75 aniversari de la celebració que commemora la fundació de Castelló de la Plana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari