Mar de Sons llança 'bo bús' per a anar al festival des de diversos municipis

El festival se celebrarà el 30 de juny, 1 i 2 de juliol i el bo servirà per als tres dies

Mar de Sons llança 'bo bús' per a anar al festival des de diversos municipis

El festival Mar de Sons 2022 calfa motors. El pròxim 30 de juny, 1 i 2 de juliol, el recinte de festivals de Benicàssim vibrarà amb el millor pop espanyol i llatí de la mà de grans artistes. I a pocs dies per a la seua celebració, l’organització ha anunciat la posada en marxa de dues línies d’autobusos que connectaran el mateix Benicàssim i diversos municipis de Castelló amb el recinte, que podrà utilitzar-se amb la compra de ‘bo bús’.

En segons ha explicat l’organització, aquests bons poden adquirir-se per 15 euros per als qui es desplacen des de la platja o el municipi de Benicàssim; i per 18 euros per als quals venen des de Castelló. La compra es realitza des de la pàgina web del festival i des del mateix autobús els tres dies del festival.

En el cas de l’autobús des de Benicàssim, la ruta arranca en l’avinguda Mohino (enfront del col·legi Palmerar) a partir de les 17 hores i passa per Eurosol, Escola de Vela, Gran Avinguda enfront de Mercadona, Pont de Ferro i Avinguda de Castelló en la parada 29 de l’autobús convencional. Un trajecte que es desenvolupa cada mitja hora entre les 17.00 i les 20.30 hores per a l’anada. Per a la tornada, l’autobús eixirà del recinte de festivals a partir de les 02.00 hores fins a les 06.00 hores també cada mitja hora.

I a Castelló, l’eixida serà en l’avinguda de Barcelona (enfront del Corte Inglés), amb horaris des de les 17.00 fins a les 20.00 hores i retorn entre les 02.00 hores i les 06.00 hores.

Així mateix, s’organitzaran rutes amb altres municipis amb anada i tornada a la Vall d’Uixó i Vila-real; Onda i l’Alcora; Benassal, Els Ibarsos, Vall d’Alba i Borriol; i Vinaròs, Benicarló, Torreblanca i Orpesa. Els horaris s’organitzaran en funció de la demanda i per a això s’ha habilitat un número de telèfon amb WhatsApp d’atenció: 670319168.

Javier Sánchez, director de Mar de Sons, ha destacat que aquesta iniciativa té com a objectiu “facilitar el desplaçament dels assistents tant del nord com del sud de la província no sols per una qüestió de comoditat, sinó també de seguretat”. Així, ha assenyalat que “Mar de Sons és més que un festival i per això impulsa importants mesures socials, un sopar solidari, l’aposta pel talent jove i també, en matèria de transport, ha posat al servei dels assistents totes les facilitats possibles”.

Mar de Sons comptarà en aquesta edició amb més de 30 artistes i grups, entre els quals destaquen Sebastián Yatra, Melendi, Madita Nerea, Taburete, Ana Mena, Juan Magán, Antonio José, Cepeda i India Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari