Mar de Sons convida a 5.000 persones més després d'amb la campanya solidària "Aplausos devueltos"

Mar de Sons convida a 5.000 persones més després d'amb la campanya solidària "Aplausos devueltos"
06/06/2022 -

Mar de Sons, festival que se celebrarà a Benicàssim els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol, ha anunciat que amplia en 5.000 el nombre d’invitacions a professionals sanitaris, farmacèutics, cossos i forces de seguretat de l’Estat, Protecció civil i policia local, després del gran acolliment que ha obtingut la campanya “Aplaudiments Retornats” en tot just 72 hores. El fet que el festival compte com a “ambaixadors” de l’acció solidària a l’actor Miguel Ángel Silvestre i al tenista mundialment conegut Roberto Bautista ha fet que les xarxes es “inunden” de missatges de suport cap a Mar de Sons.

I és que l’acció impulsada per l’organització del festival contemplava invitacions per a tots aquests professionals i importants descomptes per als acompanyants. De fet, tal com ha recordat el director del festival, Javier Sánchez, els acompanyants es beneficien d’un descompte de 10€ en cada entrada, tant d’un, dos o tres dies, diners que es destina a Creu Roja, canalitzat a través de Ningú Sense La seua Ració Diària, mitjançant targetes moneder de Consum per a ajudar a persones en situació desfavorida. D’aquesta manera, “continuem posant a la mateixa altura el reconeixement a aquests col·lectius i l’impacte social per a les persones que més el necessiten”, explica Sánchez.

En tot just uns dies de campanya, s’han aconseguit quasi sis tones d’aliments; el que suposa garantir més de 2.500 racions i poder, per tant, ajudar així a quasi mil persones. Tots aquests elements positius són els que han portat a Mar de Sons a oferir 5.000 noves invitacions per als professionals, i els seus acompanyants gaudiran d’un descompte de 10€ en cada entrada, de manera que la d’un dia costarà 30, la de dos dies 45 i l’abonament de tres dies 55 euros. Les invitacions poden adquirir-se en https://mardesons.com/aplausos-devueltos.

El vessant solidari de Mar de Sons és una de les seues característiques més significatives, i al costat de l’acció d”Aplaudiments Retornats’, l’edició de 2022 també col·laborarà, com l’any passat, amb les entitats Càritas, Sant Vicent de Paul i Creu Roja, a les quals se’ls destinarà una col·laboració de 3.000 euros aportats per Fobesa, així com els fons que es recapten en el sopar solidari, organitzada per a dijous que ve 16 de juny en PlayaChica. El preu és de 45€ per persona, dels quals 7€ aniran destinats a les ONG´s citades. Per a inscriure’s, cal realitzar un ingrés per valor de l’import dels menús que desitges adquirir al número de compte del Banc Santander ES28 0049 6863 8320 1001 1219 i enviar un mail amb el justificant de pagament al correu accionsolidaria@musicistheanswer.es juntament amb el nom de l’o les persones que assistiran a l’esdeveniment solidari. És important apuntar-se com més prompte millor perquè les places són limitades.

El cartell “més ambiciós”

Unes accions solidàries que, com va explicar el director artístic del festival, Tony Aguilar, volen aprofitar l’estirada d’aquest esdeveniment musical per a ajudar als qui més el sol·liciten, la qual cosa aconseguirem amb “el gran cartell de Mar de Sons, amb artistes com Sebastián Yatra, que inaugurarà la trobada el dijous 30 de juny, Melendi i Coc Malla, que actuaran el divendres 1 de juliol, i Tamboret i Maleïda Nerea, que encapçalen el cartell de l’últim dia, el dissabte 2 de juliol”.

El dijous, a més de Yatra, els assistents a Mar de Sons podran gaudir de la música en directe d’Ana Mena i Juan Magán. Així mateix, per a aqueix dia estan previstes les actuacions de Vitala, Adry Bass, Font, Elias Posh i Mr. Qyu.

El divendres, a més de Melendi, Coque Malla i Antonio José, Mar de Sons comptarà amb l’espectacle de Mario Vaquerizo, a més de les actuacions de Cepeda, Varry Brava, Barce, Ardiya, Blackpanda, Valent Bosc, David Villanueva i Paul Treef.

Finalment, el dissabte estan previstes les actuacions de Tamboret, Maldita Nerea i India Martínez. A més, el cartell inclou els noms de Dj Nano, Pignoise, Bombai, Fonsi Nieto, Sandra Groove, Generació Z, Vitala, Adry Bass, Ernest Dazh i Q Sade.

En total, més de 31 solistes i grups convertiran el recinte de festivals de Benicàssim en una “festa contínua”, com ha destacat Aguilar, “amb alguns dels noms més destacats de la música en espanyol, i que es conjuga amb una llarga llista de Djs que amenitzaran amb els seus ritmes els tres dies festivalers”.

Els assistents a Mar de Sons poden optar per entrades individuals, per a cada dia, en les quals es podran veure a uns deu grups en cada jornada, o per un abonament per a poder gaudir de la totalitat del festival. Per a adquirir les entrades dels diferents dies, o el bo combinat de dos dies o de tres, poden comprar-se en la pàgina https://www.mardesons.com/.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari