La mostra 'Random City' renova l'espai expositiu del Mercat Central

Forma part del Festival Imaginària de Fotografia i és fruit de col·laboració entre la Regidoria de Cultura i l’Univeristat Jaume I

La mostra 'Random City' renova l'espai expositiu del Mercat Central
09/07/2020 -

Castelló acull un avanç de la 17a edició del Festival Imaginària de Fotografia. Aquesta vesprada s’ha obert al públic a la Façana del Mercat de la Plaça Santa Clara l’exposició ‘Random City’, de l’artista i dissenyadora gràfica Letícia Lampert.

La mostra, fruit del conveni entre la Regidoria de Cultura i la Universitat Jaume, ha estat inaugurada per l’edil de l’àrea, Verònica Ruiz; la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, en representació de la Universitat Jaume I; el coordinador de Gestió Museística del Museu de Belles Arts de Castelló, German Ribes; i Daniel Belinchón, coordinador tècnic del Festival Imaginària.

L’obra ‘Random City’ és una combinació de collages i fotografies que reflexiona sobre les diferents maneres de veure el paisatge, sobretot l’entorn urbà, i la manera en què l’arquitectura pot intervenir en la relació amb els espais. En aquest treball, Lambert crea interrelacions d’imatges que es barregen per a enganyar els ulls de l’espectador i simular una única ciutat.

L’exposició forma part de la 17a edició del festival de fotografia Imaginària 2020, inicialment previst per al mes de maig passat i que s’ha ajornat al setembre a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. El festival està organitzat pel Servei d’Activitats Socioculturals del Vicerectorat de Cultura de la Universitat Jaume I, amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura, entre altres entitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari