'Nits d'estiu' inunda de música Castelló

El cicle de concerts es du a terme a l’ermita de la Magdalena

Wikipedia

'Nits d'estiu' inunda de música Castelló
20/08/2020 -

L’ermita de la Magdalena està comptant durant tot l’agost amb la companyia dels músics i del públic participant de les ‘Nits d’estiu’, el cicle de cinc concerts d’artistes de la província que actuen a l’ermitori de Castelló a les 22:30.

Aquest cicle va ser impulsat per l’Ajuntament de Castelló, la regidoria d’Ermites i el Patronat Municipal de Festes “per oferir una alternativa d’oci en un entorn únic”, segons explicava la regidora d’Ermites i de Festes, Pilar Escuder.

El cicle va començar l’1 d’agost amb l’actuació de Bandits, una banda que combina ska i rocksteady, que va fer ressonar el so jamaicà entre el públic.

El 8 d’agost el flamenc va arribar de la mà de Lidón Patiño, l’artista formada en dansa i cant. El 15 van actuar el grup Heatwaves, que s’encarregaren de portar el power pop amb música dels seixanta, amb la veu d’Ana Beltrán, José Dolz (baix), Tomás E. Panzona (bateria), Luis Sánchez (guitarra) i Fernando Cabalo (guitarra).

El pròxim dissabte, 22 d’agost, Exfan actuarà amb el duet compost per Pat Escoin (guitarra i veu) i Tommy Ramos (bateria) que duran el punk rock i el pop a Castelló, amb el seu disc homònim.

Per finalitzar aquest cicle, el grup de jazz Yei Yi & Co, format per quatre músics de la província de Castelló, Jesús Gallardo (bateria), Joan de Ribera (piano), José Muñoz (saxòfon) i Dani Fernández (contrabaix), duran a terme l’última actuació amb composicions originals i improvisacions amb les formes tradicionals del jazz.

S’apel·la a la responsabilitat del públic assistent perquè es complisquen les pertinents mesures sanitàries. Per això, l’ús de la mascareta és obligatori durant tot el concert i el públic compta amb seients assignats, sempre amb la distància de seguretat.

L’entrada als concerts és lliure i gratuïta, fins a completar l’aforament, i l’horari d’apertura al públic comença a les 21:00.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari