Primera edició de la Plaça del Llibre a Castelló

Primera edició de la Plaça del Llibre a Castelló
25/10/2019 -

Enguany se celebra una nova edició de la Plaça del Llibre, una oportunitat per a promocionar la literatura en valencià. Aquesta gran trobada literària, ja porta set edicions a les ciutats d’Alacant i València. En 2019, per primera vegada arriba també a la capital de la Plana.

La Plaça del Llibre ja s’ha convertit en una cita ineludible per a amants de la literatura i les més de 50 editorials que es reuniran durant aquests dies a Castelló. Va ser ahir, 24 d’octubre, quan va arrancar aquesta trobada en la plaça de Santa Clara, que va comptar amb la visita de la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, i l’edil de foment del Valencià, Francesc Mezquita. Els edils van donar el seu suport a aquesta fira literària, que es quedarà a Castelló fins diumenge que ve 27.

En aquesta primera edició, els protagonistes seran els escriptors i escriptores i els més de 30 els convidats de diferents zones valencianoparlants del país. Alguns d’aquests creadors seran Màrius Serra, que presenta “Jugar-s’hi la vida” o Montse Barderi, amb “Memòria de l’aigua”.

Els més joves també tindran l’oportunitat de participar en aquesta trobada literària, gràcies a la col·laboració de l’esdeveniment amb l’Ajuntament de Castelló, a partir de tertúlies amb els autors, tallers i sessions d’animació lectora que es realitzaran en la Plaça.

A més, durant el cap de setmana tindran lloc diferents activitats per a tota la família: conta contes per als més menuts, taules redones, espectacles infantils i, per descomptat, trobades amb autors i autores i presentacions dels seus llibres. D’aquesta manera, la producció editorial i literària del territori valencià s’aproximarà als carrers perquè els amants de la literatura puguen gaudir d’ella.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari