"Una platja de cinema" comptarà amb sis pel·lícules que es projectaran en les costes de Benicàssim

A partir dels pròxims dilluns, es podran visualitzar les projeccions a Heliòpolis, Els Terrers i Almadrava

"Una platja de cinema" comptarà amb sis pel·lícules que es projectaran en les costes de Benicàssim
11/07/2021 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim ha programat una nova edició de ‘Una platja de cinema’ que tindrà lloc del 12 de juliol al 16 d’agost, a les platges Heliòpolis, Els Terrers i Almadrava. Un cicle cinematogràfic que té lloc en el marc incomparable del litoral de Benicàssim, i en el qual al llarg de juliol i agost s’han previst des del consistori projectar un total de sis pel·lícules.

El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha explicat que es tracta d’aprofitar les platges de Benicàssim, “un gran espai a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides”, per a oferir durant sis dilluns seguits una selecció de cintes dirigides a tots els públics.

El cicle començarà demà dilluns 12 de juliol amb la projecció “Jumanji: siguiente nivel” (no recomanada per a menors de 7 anys), a la platja Heliòpolis al costat de la Biblioteca de la Mar. El 19 de juliol serà el torn de “¡Scooby!”, a la platja l’Almadrava i el mes de juliol finalitzarà a la platja Els Terrers el dia 26 amb “Hasta que la boda nos separe” (no recomanada per a menors de 16 anys).

Per al mes d’agost està prevista la projecció “Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?”, el 2 d’agost a la platja Heliòpolis. Li seguirà el 9 d’agost “Super Agente Makey” (no recomanada per a menors de 7 anys) a la platja l’Almadrava i el cicle finalitzarà el dia 16 amb “Astérix: la residencia de los dioses” a la platja Els Terrers.

Totes les pel·lícules es projectaran a partir de les 22.00 hores i com ha recordat Javier Alonso “els assistents hauran d’acudir amb les seues cadires o tovalloles per a gaudir del cinema en un entorn immillorable”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari