L'Ajuntament presenta la 35a edició de la Fira del Llibre

La fira va obrir ahir les seues portes i romandrà oberta fins al 5 de maig a la Plaça Santa Clara

L'Ajuntament presenta la 35a edició de la Fira del Llibre
26/04/2019 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat la 35a edició de la Fira del Llibre que va obrir ahir les seues portes a partir de les 19 hores a la plaça Santa Clara, i romandrà fins al dia 5 de maig. Aquest any, l’exposició compta amb més de 100.000 exemplars en venda del Gremi de Llibreters de Castelló i comarques.

Durant els dies d’obertura, hi ha programades 25 presentacions de llibres, 27 tallers, recitals, espectacles, animació lectora, conferències i més de 70 autores i autors firmaran exemplars dels seus llibres. Aquest any, la fira compta amb la col·laboració especial de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana que ha participat en l’elaboració d’un programa d’activitats d’animació lectora per al públic infantil i familiar.

Quasi 50 entitats, entre editorials, institucions, llibreries, i autors i autores han col·laborat proposant activitats que es desenvoluparan durant el transcurs de la fira. Des d’ahir a la vesprada, començaren les activitats programades, i hui n’hi ha moltes més.

En la web de la fira www.firallibrecastello.es es pot trobar tota la informació actualitzada del programa, activitats, signatures i les notícies relacionades amb l’esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari