La Diputació 'reinaugura' l'exposició d'obres d'Amat Bellés a l'Espai Cultural les Aules

· La mostra estarà oberta al públic fins al pròxim 25 de juliol

La Diputació 'reinaugura' l'exposició d'obres d'Amat Bellés a l'Espai Cultural les Aules
03/06/2020 -

Fora de la gran expectació del primer dia, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, i l’artista castellonenc Amat Bellés, acompanyats per la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han ‘reinaugurat’ oficialment aquest matí l’exposició pictòrica ‘Les Sibil·les’ de l’afamat pintor de la Pobla Tornesa. Amb aquest simbòlic gest, la institució provincial vol donar de nou la benvinguda “a una de les grans mostres del gran virtuosisme que defineix al gran Amat Bellés”, ha afegit Martí, qui ha recordat que l’exposició va haver de tancar les seues portes només dos dies després de la seua obertura per la declaració de l’Estat d’Alarma pel coronavirus.

Tant el president Martí com la diputada Ruth Sanz han convidat la població a aproximar-se a l’Espai Cultural les Aules per a gaudir de “la genialitat de les obres d’Amat Bellés, que sorprenen per la seua bellesa basada en la delicadesa i la minuciositat del detall”. Inicialment programada fins al passat 10 de maig, amb la progressiva tornada a la normalitat, des del departament de Cultura s’ha ampliat el temps d’exposició fins al pròxim dissabte 25 de juliol”.

En la ‘reinauguració’ també ha estat present Antonio Gascó, autor de la biografia de l’artista de 63 anys -presentada fa dos mesos al Palau de la Diputació-, qui junt amb Bellés ha completat les explicacions de cadascuna de les 12 sibil·les representades.

L’horari de visites serà l’habitual, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 21 hores, mentre que els dissabtes només s’obrirà en la franja matinal. L’aforament estarà limitat i controlat i s’instal·laran punts d’higiene perquè la gent es rente les mans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari