Ruth Sanz defineix '75 anys d'art. L'exposició de Segorbe (1944-2018)' com ''un catàleg que servirà de referència a futurs investigadors"

arxiu

Ruth Sanz defineix '75 anys d'art. L'exposició de Segorbe (1944-2018)' com ''un catàleg que servirà de referència a futurs investigadors"
28/01/2022 -

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha acudit hui a Segorbe per a assistir a la presentació de ’75 años de arte. La exposición de Segorbe (1944-2018)’, que ha definit com ”un catàleg que servirà de referència a futurs investigadors”.

Sanz ha agraït a l’autor, Francisco José Guerrero, “l’esforç que ha realitzat per a recollir l’activitat pictòrica que s’ha realitzat en el vostre municipi en els últims 75 anys, un poble que ha treballat al llarg de la història a favor de l’art i que és motiu d’orgull per a tota la província’.

Es tracta d’un treball que veu la llum de la mà del Servei de Publicacions de la Diputació de Castelló, als responsables i els treballadors del qual la diputada ha volgut agrair el treball que desenvolupen ”imprimint llibres de molt diversa temàtica, relacionats amb les diferents comarques del nostre territori”.

Sanz, que ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Segorbe, Mª Carmen Climent i la regidora de Cultura, Marisa López, ha finalitzat dient que per a ”la Diputació de Castelló és un plaer col·laborar amb aquesta mena de publicacions i presentacions, màximament en un lloc tan emblemàtic com el Teatro Serrano”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari