La 37a edició de la Mitja Marató de Castelló torna el 9 d'abril

La 37a edició de la Mitja Marató de Castelló torna el 9 d'abril
05/04/2022 -

La Diputació de Castelló ha presentat aquest matí al pati de l’Espai Cultural Obert (ECO) Les Aules, la trenta-setena edició de la Mitja Marató de Castelló. L’acte ha estat presidit per la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, el president de la Unió Atlètica de Castelló, José Delgado; el secretari Vicente Manteca; i el tresorer Mariano Pascual.

Aquesta carrera de llarga longitud, que es desenvoluparà el pròxim 9 d’abril des de les 18 hores, compta amb més de 1.100 inscripcions. Per això, Baños ha afirmat que es tracta “d’un esdeveniment esportiu amb una gran participació que dota els carrers més històrics de Castelló d’un ambient festiu amb música en directe i milers de persones animant a corredores i corredors en aquesta prova exigent”.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu tornarà a comptar amb la Fira del Corredor, instal·lada al parc Ribalta, on s’oferiran activitats infantils i estands de botigues esportives especialitzades. Aquesta iniciativa, en paraules de Baños, ”fomenta l’esport entre les persones més joves a més d’oferir un espai especialitzat en el món de l’atletisme”.

La veterana competició transcorrerà per l’entramat de carrers de la capital. S’habilitaran llocs d’avituallament líquid i sòlid en els punts quilomètrics 5,10, 15 i zona de meta. L’eixida de la Mitja Marató Castelló de la Plana es realitzarà en punts acreditats per temps, amb un total de sis boxs. Els tres primers classificats seran distingits amb trofeus, tant en la categoria femenina com masculina. A més, els vencedors absoluts obtindran premis en metàl·lic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari