4.000 participants a la Cursa de les Dones

Ambient esportiu i reivindicatiu al parc Ribalta

4.000 participants a la Cursa de les Dones
11/03/2019 -

Al voltant de 4.000 persones han sortit a les 11 del matí del diumenge 10 de març des del Passadís de les Arts del parc Ribalta. Les activitats d’animació han sigut protagonistes fins que l’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d’Esports, Enric Porcar, han donat el tret de sortida. Les corredores han partit lluint un dorsal unitari: el 803, en referència al 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Les participants han baixat per República Argentina, seguint per l’avinguda Doctor Clara i carrer Navarra fins la plaça de la Pau. El carrer Major ha vist passar milers de dones que a l’altura de la plaça Maria Agustina han seguit per Alcalde Tàrrega fins enganxar novament amb la Ronda Magdalena, que les ha portat a la meta del parc Ribalta. El recorregut de tres quilòmetres d’aquesta marxa no competitiva ha sigut completat per les participants a diferents ritmes.

Els organitzadors han proporcionat aigua i begudes energètiques en acabar la cursa. Tant el Patronat d’Esports com el Servei d’Igualtat d’Oportunitat entre Homes i Dones de l’Ajuntament es mostren satisfets amb l’organització i la participació de la ciutadania de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari