L'atleta olímpic Lois Maikel visita Borriana després de confirmar la seua participació en els Jocs Olímpics de Tòquio

Lois Maikel Martínez ha sigut rebut per l’alcaldessa i ha compartit una jornada esportiva amb els xiquets i xiquetes del VIII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu

L'atleta olímpic Lois Maikel visita Borriana després de confirmar la seua participació en els Jocs Olímpics de Tòquio
15/07/2021 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, han rebut l’atleta olímpic Lois Maikel Martínez acompanyat del seu entrenador, Toni Simarro. En la visita els han felicitat per la seua presència en els que seran els seus tercers jocs olímpics, i alhora han mostrat el seu suport per la “brillant carrera esportiva” de Lois.

Cal recordar que la Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha confirmat fa només uns dies la participació del llançador de disc del Platges en els Jocs Olímpics (JJOO) 2020 de Tòquio.

En la visita a Borriana, l’atleta internacional Lois Maikel també ha compartit una de les jornades de la segona fase del VIII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu, que organitza el Servei Municipal d’Esports (SME) de l’Ajuntament de Borriana, i que es realitza del 12 al 30 de juliol amb prop de 150 xiquets i xiquetes, en diferents instal·lacions esportives de la ciutat.

Així, en les pistes d’atletisme del poliesportiu Llombai, l’esportista d’elit, com a icona i model d’èxit a seguir, ha aconsellat als xiquets i les xiquetes del Campus sobre qüestions esportives i la importància de gaudir de l’esport i ha atès a totes les qüestions que li plantejaven.

L’alcaldessa ha destacat que Borriana és un municipi “compromès amb l’activitat física i l’esport com a eina de millora de la salut de la seua ciutadania”, i s’ha fet referència del “potent i reconegut Pla estratègic per a la promoció de l’activitat física i esportiva en edat escolar, un referent en tot l’Estat”.

Lois Maikel

Lois Maikel Martínez, hispanocubà establit a Castelló, porta 15 anys jugant en el Platges de Castelló i des de 2006 té la nacionalitat espanyola. El pròxim 30 de juliol participarà en la prova de llançament de disc en els jocs olímpics de Tòquio, que seran els tercers JJOO en què participa, després de passar pels d’Atenes 2004 amb la delegació cubana, i per Rio de Janeiro 2016 ja amb l’espanyola.

L’atleta, de 40 anys, és quatre vegades consecutives campió d’Espanya en la seua categoria, i té la seua millor marca de llançament de disc en 67,98 metres de distància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari