Baños elogia el potencial de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana per a donar visibilitat a l'esport femení

Baños elogia el potencial de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana per a donar visibilitat a l'esport femení
23/04/2021 -

El pati de les Aules de la Diputació de Castelló ha acollit aquest divendres la presentació de la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana per a equips femenins. La prova arrancarà el dissabte 7 de maig des de la capital de la Plana amb la participació d’equips professionals provinents d’arreu de tot l’Estat, «el que ja promet una cursa de molt al nivell per les carreteres castellonenques», ha destacat la diputada d’Esports, Tania Baños. Partint de Castelló, el gran grup es dirigirà cap a Llucena, a l’Alcalatén, per a posteriorment buscar el final de la prova a l’Estadi de la Ceràmica de Vila-real.

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha mostrat públicament el seu suport a la competició «perquè potencia i dona visibilitat a l’esport femení». En la seua opinió, això resulta «indispensable per a animar a les dones al fet que practiquen i competisquen en l’esport que més els agrade sense haver d’aguantar els prejudicis i crítiques de la resta”.

Baños ha valorat que la competició servisca de promoció de Castelló com a territori de grans esdeveniments esportius, una condició que, en paraules de Baños, «hem anat consolidant i impulsant des de la nostra arribada al govern de la Diputació». La responsable de l’àrea d’Esports ha informat que, en qüestió de dies, s’obrirà la convocatòria de subvencions per a la realització de competicions esportives a la província «per una quantitat rècord de 850.000 euros».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari