Castelló acull del 12 al 19 d'octubre el Campionat Mundial de Pàdel

L’esdeveniment compta amb el suport de la Diputació Provincial mitjançant un conveni de 30.000 euros

Castelló acull del 12 al 19 d'octubre el Campionat Mundial de Pàdel
08/10/2019 -

La província de Castelló acollirà del 12 al 19 d’octubre més de 1.500 jugadors de pàdel que competiran per ser els millors del món de la seua modalitat en el dotzé Campionat Mundial de Pàdel. Entrant més en detall, serà a Benicàssim i a Castelló de la Plana, les dues ciutats elegides per l’organització com a estadi de competició d’aquesta edició.

La presentació en societat ha tingut lloc hui al Club de Tenis de Castelló amb la presència de la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, qui ha destacat «la forta aposta» d’aquesta institució «per a fer de Castelló l’escenari de les millors competicions esportives que es disputen en territori espanyol». De fet, la Diputació s’ha sumat a l’organització d’aquest esdeveniment de categoria mundial amb una aportació, mitjançant conveni, de 30.000 euros.

Durant els huit dies de celebració es disputaran tres modalitats, la de menors per seleccions, la de menors per parella i la de parelles nacionals, on estaran representats una vintena de països del món. «Estem parlant d’un impacte econòmic molt important per a la zona, perquè donarem acollida a tots els participants i a les seues delegacions, que pernoctaran en els nostres establiments hotelers i consumiran en els nostres locals», ha assegurat Baños.

En total s’han habilitat 100 pistes de sis punts diferents, que són: Ok Padel, Padel Center, Impala, Padel 79 i Pádel Raval. L’entrada serà gratuïta.

Per últim, Baños ha volgut felicitar l’organització per tot el llarg camí recorregut fins a arribar al dia de hui, en què Castelló «acollirà un dels tornejos de referència del món del pàdel».

En la presentació han estat presents, entre d’altres, el president de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana, Alfonso Monferrer, el director de la Federació Internacional de Pàdel, Queco Catalán, el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i el regidor d’Esports de Castelló, Omar Braina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari