Castelló acull la segona trobada de “Pilota a l’escola”

Castelló acull la segona trobada de “Pilota a l’escola”
26/02/2019 -

El Parc Sindical Esportiu de Castelló, ha celebrat durant tot el matí del dimarts 26 de febrer la Trobada final de “Pilota a l’Escola” 2019, al Nord del territori de la Comunitat. Aquest programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana té previst realitzar nou trobades. El programa d’innovació educativa finalitzarà el proper mes de maig.

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va manifestar “la importància de realitzar jornades com aquesta al Nord de la Comunitat per a promocionar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col•legis, en les accions que realitza la Conselleria i la FPV en favor del nostre esport”.

En l’edició d’enguany han participat més de 560 alumnes d’aquestos centres: CEIP Pare Vilallonga (Borriana), CEIP Don José Alba (la Vilabella), CEIP Illes Columbretes (Castelló), CEIP Sanchis Yago (Castelló), CEIP Palancia (Algimia d’Alfara), CEIP Nou Pedro Alcázar (Nules), CEIP Errando Vilar (Almassora), CEIP Grangel Mascarós (l’Alcora), CEIP La Mediterrània (Orpesa del Mar), CC Illes Columbretes (Borriana), CEIP Palmerar (Benicàssim), CEIP Dean Martí (Orpesa del Mar), CEIP Juan G. Ripollés (Castelló), CEIP Maestro Carlos Selma (Castelló), i CEIP Miralcamp (Onda).

El Regidor d’Esports de la Ciutat de Castelló, Enric Porcar, no s’ha volgut perdre la cita i ha estat visitant les instal.lacions i totes les activitats preparades per a l’efecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari