El CD Castelló, primer club en esgotar els abonaments

La venda de les últimes 600 localitats serà el dimecres

El CD Castelló, primer club en esgotar els abonaments
26/08/2020 -

El CD Castelló està a tan sols 600 abonats per a ser el primer club del futbol espanyol a finalitzar la venda de localitats. De fet, aquest dimecres serà l’últim dia en què es posen en venda aquestes últimes 600 localitats, per la qual cosa el “Sold Out” està garantit.

El president del Club, Pepe Mascarell, declara que els agradaria poder traure a la venda més abonaments, però els resulta impossible perquè han de reservar aforament per a l’afició rival i també alguns seients per temes de seguretat.

Fa dues temporades, els “orelluts” ja van batre el rècord d’abonats en la Tercera Divisió, amb 17.701 abonats. Ara, en la nova era de COVID-19, compten ja amb 13.600 abonats, de les 13.200 localitats permeses en l’Estadi Castalia.

En quinze dies s’obrirà el teló de la Lliga SmartBank i, sota la campanya “Ganes de Guanyar”, el Castelló serà el primer club a omplir l’estadi. “Té molt mèrit el que any rere any porta fent l’afició d’aquest Club. Encara no saben si podran entrar en Castalia i tanmateix ja han fet un pas avant. Això és amor per uns colors. Un sentiment imparable”, manifesta amb emoció Pepe Mascarell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari