Diputació impulsa l'ultratrail per etapes 'Top of the Rock'

Diputació impulsa l'ultratrail per etapes 'Top of the Rock'
08/03/2019 -

La Diputació de Castelló impulsa l’ultratrail per etapes ‘Top of the Rock’ que començarà demà amb eixida a Castelló a les 9.00 hores i arribarà a Morella diumenge que ve travessant una desena de municipis en aqueixes tres jornades. El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha presentat al costat de l’organitzador Manu García i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, els últims detalls d’aquesta convocatòria esportiva amb la condició que tot transcórrega amb total normalitat i els pobles puguen beneficiar-se de la dinamització que suposarà per a la seua activitat el desenvolupament d’aquesta prova.

El diputat ha explicat que “amb aquesta primera edició de Top of the Rock, turisme i esport tornen a donar-se la mà per a dinamitzar els pobles de la nostra província com el millor escenari esportiu que és. Des de les nou del matí i fins a les cinc de la vesprada, en aquestes tres jornades un total de 282 corredors procedents de diferents punts d’Espanya podran descobrir els atractius dels nostres pobles i del nostre territori per a la pràctica esportiva”.

En representació de l’organització, Manu García ha assenyalat que “és tot un repte organitzar aquesta trail per etapes que reprén l’essència amb la qual tots als quals ens agrada l’esport i la muntanya eixim sempre que podem a practicar-lo per la nostra província. Anirem des de Castelló a Morella passant per llocs preciosos, i ho tenim tot preparat perquè siga una gran experiència per a tots els participants”.

Per part de l’Ajuntament de Castelló, el regidor d’Esports, Enric Porcar ha posat l’accent que “Top of the Rock és una mescla molt interessant d’altres competicions que ja tenim a la província, transcorre per llocs molt atractius de la nostra província i crec que ha sigut un encert la seua creació”.

La primera de les etapes partirà demà a les 9.00 hores des del Poliesportiu Sindical de Castelló, transcorrerà per Borriol, Vilafamés i Les Useres. La segona jornada, el dissabte eixirà de Les Useres fins a Atzeneta, passant per Culla per a arribar a Benassal. I el diumenge, des de Benassal la carrera partirà fins a Ares del Maestrat fins a Morella.

Així, per als 282 participants que vindran des de 23 províncies espanyoles, l’organització preveu tres models de participació en els quals els inscrits poden triar si disputar una, dues o tres etapes. Es contemplen pernoctacions en els municipis de Les Useres i Benassal. L’atractiu recorregut, de 120 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.400 metres és, al costat de la qualitat organitzativa, el major atractiu d’aquesta prova que tornarà a posicionar la província com el millor escenari esportiu del mediterrani.

Castelló Escenari Esportiu, més de 300 competicions tot l’any

La Diputació de Castelló consolidarà aquest any el calendari esportiu més ambiciós d’Espanya amb un total de 308 competicions ja confirmades en tota la província a través del seu projecte ‘Castelló Escenri Esportiu’. Amb ell, el Govern Provincial aspira a concluir aquest acabat d’iniciar any amb una prova per dia per a arribar a la més ambiciosa dinamització econòmica i turística dels municipis amb l’esport com a eix vertebrador que supere l’impacte econòmic de 20 milions d’euros als pobles castellonencs.

Un foment de l’esport a la província que es tradueix en 2,9 milions d’euros directes punt a clubs, esportistes, esdeveniments esportius, centres educatius i modalitats d’esport autòcton.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari