La Diputació recolza al Platges Castelló, el millor club espanyol d'atletisme de l'última dècada

La Diputació recolza al Platges Castelló, el millor club espanyol d'atletisme de l'última dècada
25/08/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, han assistit en les instal·lacions de Gaetà Huguet de la capital de la Plana al ‘VII Trofeu Diputació de Castelló Memorial José Antonio Cansino’ d’atletisme, que organitza el Club Platges de Castelló i patrocina la institució provincial amb més de 15.000 euros.

Martí ha manifestat que «en una jornada com la de hui era important recolzar al Platges de Castelló, que és el millor club d’atletisme espanyol de l’última dècada». A més, ha recordat que «l’esport és una de les apostes de la Diputació, també en un any tan complicat com l’actual, en el qual la crisi de la Covid i els consegüents protocols sanitaris fan que tot resulte especialment complicat».

En similars termes s’ha pronunciat la diputada d’Esports, Tania Baños, qui ha destacat «la importància de l’esport en la nova realitat, tant en l’àmbit competitiu, com a individual». Una pràctica que, recalca, «ha d’impulsar-se amb la màxima responsabilitat i sense assumir riscos».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari