La Diputació renova el suport a la Infinitri Triathlon Almassora, que bat rècord de participació

La Diputació renova el suport a la Infinitri Triathlon Almassora, que bat rècord de participació
16/09/2021 -

La Diputació provincial donarà suport a la cinquena edició de la prova esportiva Infinitri Triathlon Almassora que es disputarà el pròxim 19 de setembre a la platja de la Torre de la ciutat costanera. Aquest esdeveniment esportiu, en paraules de la diputada d’Esports, Tania Baños, “s’ha fet un lloc important en el calendari esportiu autonòmic i estatal i mereix tot el nostre suport”. Per a Baños “és una bona notícia que els clubs recuperen les seues agendes esportives i que Castelló siga una de les províncies que més esdeveniments esportius programa per als pròxims mesos”. Malgrat coincidir en el mateix cap de setmana amb el Campionat Autonòmic (Oliva) i Estatal (Bilbao) de Half-ironman, la Infinitri Almassora ha estat molt prop d’aconseguir els 400 inscrits.

Aquesta xifra suposa superar els inscrits de l’edició 2019, l’última prèvia a l’aparició de la Covid-19, seguint així l’evolució ascendent de l’esdeveniment. Aquesta cinquena edició es caracteritza per ser la que compta amb la major representació de nacionalitats, ja que a més de la participació nacional, tindrem representació d’Alemanya, l’Argentina, Cuba, l’Equador, França, Irlanda, Israel, el Regne Unit, Romania i Veneçuela.

Una característica d’aquest esdeveniment és el paratge del riu Millars, per on transcorre part de la prova i que, en paraules de la diputada, «és un gran atractiu turístic i esportiu»’. A més, la platja de la Torre, on s’inicia la prova, està guardonada amb la bandera blava.

Aquesta edició compta amb dues distàncies: la denominada half-Iron Man, on es nada 1,9 quilòmetres, es realitzen posteriorment 86 quilòmetres de ciclisme i s’acaba amb una mitjana marató, és a dir, 21 quilòmetres; i la distància Olympic+, on es nada 1,5 quilòmetres, es realitzen 43 quilòmetres de ciclisme i s’acaba corrent 10 quilòmetres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari