La Diputació prepara una sessió 'on line' per a presentar les d'ajudes de 500.000 euros per a clubs d'esport base castellonencs

La reunió tindrà lloc el dimarts 2 de març a les 19.30 hores per via telemàtica

La Diputació prepara una sessió 'on line' per a presentar les d'ajudes de 500.000 euros per a clubs d'esport base castellonencs
25/02/2021 -

La Diputació de Castelló ha programat per al dimarts 2 de març una sessió informativa per a presentar als interessats les novetats de l’última convocatòria d’ajudes als clubs d’esport base de la província. Aquesta reunió se celebrarà de forma cibernètica a partir de les 19.30 hores a través de l’aplicació ‘Zoom’, per la qual cosa serà necessària indispensable la preinscripció des del formulari que es pot trobar ja a deportes.dipcas.es.

L’àrea que dirigeix la diputada Tania Baños busca així promocionar la transparència i la lliure concurrència en les ajudes d’Esports i impulsar alhora la participació de les mateixes entitats resolent els dubtes que els puguen sorgir. Cal recordar que el termini de presentació de sol·licituds s’estén fins al 21 de març de 2021.

Les subvencions per a clubs esportius de base han experimentat enguany un important increment pressupostari en passar dels 150.000 euros reservats l’any passat als 500.000 d’enguany. Així mateix, després d’escoltar els col·lectius també s’ha decidit ampliar les despeses subvencionables, que fins ara, només eren per a equipaments, a altres béns no inventariables.

Baños destaca que les novetats incloses en les bases faran que un major nombres de clubs es beneficien del suport de la Diputació Provincial. Per a la diputada “aquest 2021 guanya més sentit que mai que estiguem al seu costat perquè puguen reprendre amb força la seua activitat quan tot açò passe a ser un malson passat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari