El castellonenc Fornals mira a l'Eurocopa

El castellonenc Fornals mira a l'Eurocopa
09/09/2020 -

Diversos dels seus companys a la selecció sub-21 amb els quals va eixir campió fa un estiu de l’Europeu ja estan en l’absoluta, per la qual cosa si el castellonenc continua progressant en el West Ham anglés podria estar en la pròxima Euro.

Pablo Fornals sabia que el seu pas cap a la Premier League li anava a llevar una mica de cartell i protagonisme en el panorama nacional respecte a la selecció. No obstant això, també era conscient amb la seua marxa al West Ham que feia un pas més en la seua carrera i que en el cas de triomfar allí podria convertir-se en una peça molt important per a Espanya.

D’aquesta manera, als seus 24 anys, el de Castelló de la Plana mira de reüll a l’Eurocopa 2020, que se celebrarà el pròxim estiu, sabent que si continua progressant a Londres tindrà oportunitats d’estar en la llista definitiva. Ja ha debutat amb l’absoluta, en la qual ha jugat diverses vegades, a més que ja sap el que és entrar en una convocatòria formada per Luis Enrique, actual tècnic del combinat nacional.

Una Roja amb molta aroma d’eixa sub-21

En el seu cas, cal recordar que va formar part d’eixa generació de migcampistes i joves hàbils espanyols que van portar a la sub-21 al triomf en l’Europeu 2019 l’estiu passat. I diversos d’eixos titulars amb els quals va formar equip llavors, ja han fet el pas definitiu a l’absoluta.

Allí ens podem trobar amb gent com Dani Ceballos o Fabián Ruiz, considerats ja a hores d’ara titulars en moltes ocasions. També Mikel Oyarzabal sembla un fix en les convocatòries de la Roja, a les quals també estan començant a acudir uns altres dels seus companys de llavors, com són Dani Olmo o Mikel Merino.

De menys a més en el West Ham

Per això, no sembla que vaja a passar molt de temps fins que Fornals, un altre dels fixos en els esquemes de Luis de la Fuente en aquell Europeu Sub-21, siga anomenat amb continuïtat per la Roja, sobretot de cara a eixa Eurocopa en la qual Espanya intentarà estar del costat de les apostes i barallar pel títol juntament amb altres seleccions top com són Anglaterra, França, Països Baixos, Alemanya o Bèlgica.

Per a això, el migcampista castellonenc tractarà de brillar amb llum pròpia en un West Ham on va tardar a aclimatar-se, fins que va entendre la manera de jugar del seu nou destí i va començar a sentir-se important en els esquemes de l’equip.

I si la campanya passada va aconseguir sumar uns 2200 minuts en la Premier i prop de 250 en les dues copes de Regne Unit, sembla que per a aquesta, la 2020-2021, podria convertir-se en un dels homes més utilitzats de la plantilla hammer rondant els 3000 minuts. Una continuïtat que sense lloc a dubte li obriria de bat a bat la seua presència en l’Euro.

Per tots aquests motius, sembla que Pablo Fornals podrà estar representant a Castelló el pròxim estiu amb una selecció espanyola que busca a través de la seua generació retrobar-se amb els títols internacionals per a tornar a sentir-se gran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari